Facebook'a büyük protesto

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261

Kullanıcılar, Facebook yönetimini protesto için hesaplarını 3 gün boyunca kapalı tutacak.

Allah’a ve Hz. Muhammed’e karşı hakaret, küfür içeren video ve fotoğrafların yer aldığı gruplar nedeniyle Türk kullanıcılar protestoya hazırlanıyor.

Üç gün sürecek protestonun bir diğer nedeni ise kullanıcıların grupları defalarca şikayet etmelerine rağmen grupları kapattırmayı başaramamaları. Bu duyarsızlıktan rahatsız olan kullanıcılar bu yöntemle Facebook yönetiminin dikkatini çekmeye çalışacak.

‘10 Nisan - 13 Nisan arasında profilleri kapatıyoruz’ adıyla kurulan gruba destek ise oldukça fazla. Henüz grup kurulmasının üstünden iki gün geçmesine rağmen şu ana kadar yaklaşık 55 bin kullanıcı protestoya destek oldu.

ALLAH ADINA SAYFA AÇANA İNTERNETE GİRMEME CEZASI

Geçtiğimiz ay Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de yaşanan olayda, bir Facebook kullanıcısı, ‘Allah’ adıyla Facebook profili açtığı için internet kullanmaktan men edilmişti.
Bu kullanıcı ‘Allah’ adına sayfa açarak Kuran’ı Kerim’den ayetlerle sorulara cevap veriyordu.

OP
nazoeren

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
umuyorum işe yarar canım...en hassas noktamız,inancımız...peygamberimiz,rabbimiz...
herkes haddini bilmeli.

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
bende kapattım. kardeşlerime söyleim. onlarda destek verdiler. her şuurlu müslümanını hiç düşünmeden katılması lazım.

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
benim zaten yoktu facebook ....hanımefendi.com varken facebook ta ne işim var işim olmaz...:eek::kupa:

ece21

Aktif Üye
Tepki
216
ya böyle şeyler yapanlar öyle bir cezalandırılmalı ki insan içine çıkacak halleri kalmamalı inş biz de o günleri görürüz:alsana::alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar