Facebook'u Kapattılar!

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Bir ülke daha facebook`u kapattı

Mahkeme, hükümetten, Hz. Muhammed karikatürü yarışması düzenlenen Facebook’a erişimi engellemesini istedi.

Lahor Yüksek Mahkemesi’ne şikayet başvurusunda bulunan İslam Avukatları Forumu’nun temsilcisi Ezher Sıddık, mahkemenin, yarışma hakaret içerdiği için, hükümetin Facebook’u 31 Mayıs’a kadar kapatmasına hükmettiğini belirtti.

Mahkemenin ayrıca Dışişleri Bakanlığından, bu türden bir yarışmanın neden düzenlendiğini araştırmasını talep etti. Bu arada, Pakistan Telekomünikasyon İdaresi, hükümetin, internet servis sağlayıcılarına bu karikatürlerin yer aldığı siteleri kapatması talimatını verdiğini, ancak mahkeme kararının henüz kendilerine ulaşmadığını bildirdi.

OP
Çikolata

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
önüne gelen abuk sabuk konu açıyor ve face bunları kapatmıyor ayy bi küfürlü bir site vardı hala kapatamadılar burda söylenmicek sözler yazık diyorum o insanlara ve faceyide kınıyorum:kizdim:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
Face'i kapatmayı beklemek yerine, siz üyeliklerinizi kapasanız kızlar:)

yorumumu yazarken bu ıcımden gectı
Allaha sukur adresım yok facede olmucakta hıcbırzaman:eek:
ama olsaydı bıle tepkı ıcn kapardım keske devlet bunu yapmıyorsa
bıreyler olarak bız tepkı versek

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Aynen canım. Benim ve eşimin de yok. Bu tarz sitelere primi biz veriyoruz maalesef. Biz elimizden geleni yapsak, bu tarz şeylere izin bile vermesek onlara gereken cevabı vermiş oluruz zaten-ayse

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar