Fahriye Evcen'i hiç böyle görmediniz

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215

i.php

Fahriye Evcen'i hiç böyle görmediniz! İşte türbanlı Fahriye!
Filmfabrik'in yapımını üstlendiği "Takiye" isimli sinema filminde Fahriye Evcen türban takıyor.
Yapımcılığını Kadir Sözen'in üstlendiği, yönetmenliğini Ben Verbong'un yaptığı Türkiye-Almanya ortak yapımı film son 20 yıldır Türkiye'de de çokça tartışılan İslamcı yatırım şirketlerine para kaptırıp, mağdur olan Müslüman Türklerin dramını merkezine alıyor. Filmin senaristi de olan Kadir Sözen senaryoyu gerçek yaşam öykülerinden esinlenerek yazdı.

Filmde, Erhan Emre,Fahriye Evcen, Rutkay Aziz, Ali Sürmeli, Mahir Günşiray, Özay Fecht, Serkan Keskin,Yalçın Güzelce,Aykut Kayacık,Stipe Erceg, Michael Mendel,Susan Anbe gibi Türk ve Alman oyuncular rol alıyor.

i.php

i.php

Hürriyet

alıntı

OP
tatlıpozan

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Çok yakışmış bence.
Ama cemin cenazesinde yaprak dökümünde beyaz bir örtüsü vardı melek gibi olmuştu.O daha çok yakışmıştı Neclaya yani Fahriye Evcen'e:eek:.
:)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
evet bencede yaparak dökümünde örttüğü beyaz örtü çok yakıışşmştıı böylede güzel olmuşş ama yakıışşmıışş bencede diğğer şşekilde türban daha çok yakıışşıır aslıında-hmm-hmm-hmm-hmm

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.224
Tülbent taksaymış daha iyi olmuş :nazo:
Eşarpların bu şekil bağlanmasını beğenmiyorum :hihh:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Oyuncu degil mi degisik karakterlerde görmemiz normal, baslik ilginc geldi bana :tskler:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar