Merhaba Çilekli Sakız hoşbuldum
Topiğime hoşgeldin
Hemen falına bakalım;
Sorumlulukları olan ve bunun bilincinde olan net ve güvenilir bir kişiliğe sahipsın.
Hanende bazı konuşmaların ve görüşmelerin olacak ki bir konu hakkında bir karar alınmaya çalışılacak.Sonuç olumlu yani sevindirici olacak.sevineceksin en kısa zamanda.
Çalışıyormusun bilemyorum ama eğer çalışıyorsan bulunduğun yerde bir erkeğin iş durumuyla ilgili ani bir haberini alacaksın yada bulunduğun ortamda bir erkekle ilgili ani bir haber sözkonusu olacak.
Aranın açık olduğu seni kıran birisi var ve bu kişiden bir haber bekliyorsun.Birde maddi beklentilerinin yoğun olduğu bir başka konu var.
Eğer hayatında bazı konularda değişim ve düzen istiyorsan bu sana bağlı böyle bir gücün var,çok iradeli bir yapıdasın. birşeyleri tam bitirmeden istediğin değişim tam olarak gelmiyor hayatına ama.
Duygusal bağlantılarınla ilgili bazı doğruları göreceksin ve bir konuda hata yaptım diyeceksin kendine.
Şans kapın biraz daha açık olacak .
Karar aşamaların çok önemli öyle ki eğer üzülmeyi seçiyorsan üzülüyosun sevinmeyi seçiyorsan seviniyorsun kimse seni kolaylıkla üzemiyor o yüzden çok iradeli bir yapın var dedim.
Maşallah yani.
Şansın açık ve herşey gönlünce olsun..