Fala inanma falsizda kalma derler...peki ya siz ne düsünüyosunuz bu konuda?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
fala bakmak baktırmak çok günah bazen biri fal bakıyorum deyince dayanamam baktırırm ama insan tutmayan şeyleri unutuyo da tutan şeyleri aa bunu demişti diyo o zaman da geleceğini gördüğüne inanmış oluyoruz bu da büyük günah kesinlikle baktırmamak lazım nefsimize hakim olmalıyız

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
bende ınanmam kesınlıkle gecmısı ve gelecegı yalnızca Rabbım bılır ama arkadaslar arasında kahve falı eglence amaclı salladıgımız olur ama kesınlıkle ınanarak degıl tabııkı eglence amaclı ama nefsımıze hakım olmak gerek ılknurumun dedıgı gıbı tabııkı :gitme:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Fala ınanmam ama fal baktırmak hatta zaman zaman alıp elıme fıncanı fala bakmak ve kırılıncaya kadar gulmeye bayılırım.

Sırf eglenmek ıcın arkadaslarımla kahve ıctıgımız olur.

Ohooo bugune kadar ne ufolar cıktı fallarda kımlerı kacırdı kımler unlu oldu fılm cevırdı aramızda:gul:

OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
bende fala inanmayanlardanim
ama eglence amacli falsizda kalmayanlardan
günah oldugunu biliyorum
cogunuzada katiliyorum
umarim bende nefsime hakim olabilirim

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Fala ınanmam ama fal baktırmak hatta zaman zaman alıp elıme fıncanı fala bakmak ve kırılıncaya kadar gulmeye bayılırım.

Sırf eglenmek ıcın arkadaslarımla kahve ıctıgımız olur.

Ohooo bugune kadar ne ufolar cıktı fallarda kımlerı kacırdı kımler unlu oldu fılm cevırdı aramızda:gul:

kız benim de falıma baksana sen anlıyosun bu işten:))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Fala baktırmam hususi, şuana kadar 1 kez baktırtım, doğru çıktı, ondan sonra baktırtmadım.

Hep eğlence amaçlı arkadaşlarla bakarız:D Gülmekten de kırılırız :kahve:

kiraz

Aktif Üye
Tepki
175
Günah olduğunu öğrendiğim andan itibaren falla işim bitmiştir. Ne bakarım nede etrafımdakilere baktırırım.

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
bende inanmam kesinlikle ama eğlencesine baktırırım arkadaşlara falan para veip asla baktırmam

R

Rosie

Misafir
aslında inanmıyorum ama bitanesine gittim öyle bir attı(!) ki 1 kelime yanlış söylemedi.

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
geçen gün kardeşlerime uydum gittim onlarla ,ilk defa baktırdım tarot ,duyduklarıma inanamadım aptallaştım birden :deli:tek kelime etmeden evde kaç kişiyiz onu bile söyledi ,daha pekçok şey dedi korktum birdaha gitmem o günaha da girmem:zonk:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Ben bazen komşu kahvesinde muahbbet olsun diye bakarız ama çocuklarıma sıkı sıkı tembihlemişimdir fal baktırmayın diye öyle ciddi fal baktırmam.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar