Faruk 'K'sını satıyor

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
faruk-k-satilik_640.jpg

Pop şarkıcısı Faruk K., isminin sonundaki K harfini bir internet sitesi aracılığı ile satışa çıkardı.

Faruk K., 20.000 TL'ye sattığı isminin sonundaki 'K' harfinin satış gerekçesini şöyle açıkladı:

"Herkese merhaba, ben Faruk K. Beni muhtemelen çoğunuz tanıyorsunuz. Tanımayanlarınız da geçmişte yaptığım oldukça popüler olan "Azar Azar" adlı şarkımdan hatırlayabilirsiniz. Şimdi açıklayamayacağım bir nedenden dolayı, adımın sonundaki "K" harfini satılığa çıkarıyorum. Eğer satılırsa, satış nedenimi ve elde ettiğim geliri ne yapacağımı, internetten de yayınlanacak bir sahne şovuyla açıklayacağım ve bundan sonraki çalışmalarımda artık K harfini kullanmayacağım. Tekliflerinizi bekliyorum..."

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
hahhahahaha :D bende girip ZiLeY nickini satsam cok para kaznırmıyım acep 20.000 satıyor bıde vayyy anam vayy:cokkomik:

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
acaba satın alan kişi K. ne yapacak düşünsene satın alan kışı yanlış anlarmıs faruk k yı satın aldıgını sanarmıs hahahahahaa:cokkomik:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
Bende karısını anladım bi bakayım dedim kimbu karısını satan allah akıl fikir versin onu alacak enayi bulunurmu acep:cokkomik::cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar