Fatih Harbiye (Show tv)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
150720130010129788589_2.jpg

Fatih Harbiye

Yazar Peyami Safa’nın Batı ile Doğu kültürü arasında sıkışmış bir gencin hikayesini anlattığı ‘Fatih-Harbiye’ romanı, dizi oldu. Dizinin başrollerinde Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer yer aldı.

Türk edebiyatının güçlü kalemi Peyami Safa’nın, hayatı ve aşkı tüm çelişkileri ve çatışmalarıyla sergilediği ünlü romanı ‘Fatih-Harbiye’nin dizi uyarlaması, yeni yayın döneminde Fox TV’de ekrana gelecek. Yapımını Koliba Film’in üstlendiği dizinin başlıca rollerini, Kadir Doğulu, ulusal ve uluslararası birçok festivalde ‘En İyi Oyuncu’ ödülüne layık görülen Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer paylaşıyor. Sadullah Celen’in yönettiği, senaryosu Hayriye Ersöz’e ait olan dizide ayrıca Dilara Öztunç, Pınar Dikici, Itır Esen, Özgürcan Çevik ve Uğur Demirpehlivan rol alıyor. Dizi, geleneksellikle modernlik arasına sıkışmış Fatihli genç bir kız olan Neriman’ın (Neslihan Atagül) ilginç hayat hikâyesini anlatıyor.

Yeni kahraman Neslihan Atagül
Peyami Safa tarafından kaleme alınan Fatih-Harbiye, ilk kez 1931 yılında basıldı. Modern bir hayatla ve eski değerlere bağlı bir hayat arasında bocalayan Neriman’ın hikayesinin anlatıldığı romanın dizi uyarlamasında Neslihan Atagül, Kadir
Doğulu ile Yunus Emre Yıldırımer rol alıyor.

Star Gazetesi

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Su kanal neden yurt disina yayin yapmiyor ya?
Netten izleriz artik bakalim nasil bir dizi?

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
441394.jpg

87_.png

19:45
Fatih Harbiye

Saat : 19:45 - 01:15 (330 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç
Yönetmen : Sadullah Celen

Annesini küçük yaşta kaybeden Neriman, babası Faiz Bey ve halası Gülter Hanım ile birlikte Fatih’in mahalle kültüründe yaşayan, geleneklerine bağlı bir genç kızdır. Mütevazı bir aile ortamında yetişmesine rağmen, hayalleri ve idealleri çok büyüktür. Mahallenin mektepli, mert delikanlısı olarak anılan Şinasi ise çocuk yaştan beri Neriman’a beslediği aşkı her seferinde dile getirir. Birlikte büyüyen ve evlilikle sonuçlanması beklenen Şinasi ve Neriman’ın ilişkisinde gelgitler yaşanmaya başlar. Bu arada Neriman yıllar sonra, bir aile meselesi yüzünden hiç görüşmedikleri varlıklı bir iş adamı olan dayısının kızları Pelin ve Duygu ile karşılaşır. Neriman’ı ve yaşantısını küçümseyen Pelin, hain planlar içindedir. Saplantılı bir şekilde aşık olduğu, yurtdışından yeni dönmüş olan Macit için bir parti düzenleyen Pelin, Neriman’ı da davet eder. Pelin’in hayalini kurduğu parti gecesi, herkes için sürprizlerle dolu olacaktır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
Pis yediliden gidince gıcık mı kaptın Leo :D

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Hiç dizi tutkunu değilim ama bugün yattığım yerden kumandaya uzanmadığım için izlemeye başladım ama güzel dizi. Hala izliyorum. Peyzajı Safa dan okumuştum bunu. Ortalama okurken canlandırdıklarımla örtüşüyor:cay:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Dün akşam çay arasında eşim siyaset izlerken sıkılıp zap yaptım.Tv'de yine bana göre bir şey diye düşünürken diziye denk geldim.
Tam en heyecanlı yeri olan bakirelik kontrolu yaparken bir an yutkundum ve ne bu ya!!diye düşünürken,bir baktım ekrana kitlenmişim:sok:
O anda bir ses ile kendime geldim,eşim benim ekrana yapıştığımı görünce çay bardağını çay tabağına vuruyormuş ki kendime getirmek için:gul:
Yani baya bir sürükledi dizi beni,beğendim ama dizilerde ilk 4 bölüm sonrası önemli..
4 bölüm sonrası eğer izletirse kendisini:cak:oldu bu iş demektir.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
441394.jpg

87_.png

19:30
Fatih Harbiye

Saat : 19:30 - 22:30 (180 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç
Yönetmen : Sadullah Celen

Büyük hesaplaşma sonrası Neriman, Macit ve Şinasi arasında sert rüzgarlar esmeye başlar. Neriman, artık bir tercih yapmak zorundadır. Bu hafta, her şey gün yüzüne çıkıyor. Pelin’le oynadıkları oyuna bir son vermek isteyen Onur, Macit ile arkadaşlığını kurtarabilecek mi? Diğer yandan Şahika, çevirdiği entrikalara devam eder. Şinasi için hiç de tahmin etmediği bir fırsat ayağına kadar gelir, Neriman da ideallerine bir adım daha yaklaşmıştır. Hayallerine kavuşacağı ümidi ile yola çıkan Neriman, karşılaşacağı sürpriz ile şaşkına döner.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
Geçen hafta kuzenle izlemiştim hoş bişeye benziyo :durbun:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
Ben tiryakisi değilim ama izliyorum :findikim: daha iyi olmasını beklerdim bir yerlerde oturmayan birşeyler var gibi :konusmam:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
Yapmacık çok bide coluk cocuk dolu :ne:
ben anlamadım valla :D bu dizileri filmleri
bana niye deli olan yok ya öle :D bendemı sıkıntı cözemedim :confetti:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
Birde şu bakışma olaylarını çok abartıyorlar :ne: herhalde dizinin süresini doldurmak için uzatıyorlar deli oluyorum enselerine vurup hadi be devam edin sıradaki repliiik diyesim geliyor

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
:ko:ko sorma oradada öyle :D izlemem heralde uyuz kız var hayattaki ctlak :D ordada fesat :saplak:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912

"Fatih Harbiye" Show Tv'de

21 Aralık Cumartesi 20.30

Heyecan dolu yeni bölümleri ile yeni kanalı Show TV’de seyirci karşısına çıkacak olan Fatih Harbiye’de bu hafta, Şinasi ve Macit arasında gerilen ipler herkesi endişelendirirken Neriman, tüm bu yaşananlar karşısında tepkisini ortaya koyacaktır. Şinasi’yi üzmekten korkan Neriman, kendi vicdanını rahatlatacak bir sebep bulur. Babasının rest çekmesi ile kendini mutsuz hisseden Macit, soluğu Neriman’ın yanında alır. Birlikte bir gün geçirmek isteyen Macit’in teklifi üzerine Neriman’ın vereceği cevap merak edilirken Fatih, yine beklenmeyen bir misafir ile altüst olacaktır.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
Fragmanı gösterip duruyorlar sonunda muratlarına eriyorlar kaliba :ko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar