Fatmagül'le yüzleşme zamanı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Fatmagül'le yüzleşme zamanı!

İlk bölümü reyting rekorları kıran Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin ikinci bölümünde yüzleşme var

554625_detay.jpg

İlk bölümü ile reyting rekorları kıran 'Fatmagül'ün Suçu Ne' de heyecan hız kesmiyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde; perişan bir halde Fatmagül’ü tecavüze uğramış bulan Ebe Nine, onu hemen hastaneye yetiştirir. Yaşadığı felaketin etkisiyle Fatmagül büyük bir travma yaşamaktadır.

Selim, Erdoğan ve Vural sebep oldukları vahşetin yavaş yavaş farkına varırlar. Kerim ise giderek büyüyen pişmanlıkla, acı içinde kıvranmaktadır.
Fatmagül’den bir haber alamayan Mukaddes ise Rahmi’yi onu bulması için kasabaya yollar, ancak Rahmi’nin çabaları sonuçsuz kalır. Fatmagül’ün kayıp olduğu haberiyse, Mukaddes sayesinde balığa çıkan Mustafa’ya kadar ulaşır.
Yaşadığı şokun etkisiyle konuşamayan Fatmagül, ifade veremez. Fatmagül’ün kimliği hakkında bilgi toplamaya çalışan jandarmalara en büyük ipucunu Ebe Nine gösterir. İzlerin takibi jandarmaları Yaşaranlar’ın Çiftliği’ne kadar götürür. Olayın araştırıldığını öğrenen Erdoğan, tüm suçluları bir araya getirir.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
izleyemedin mi:sok:sok:sok

eşimle birlikte yengesine ve nişanlısının ailesinesaydırdık yine....:alsana:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
ya ne gıcık yengesi varmış kızın ya sinir oldum ben bu dizinin benzerini hülya avşardan izlemiştm o zaman sayıp dökmüştm akşam içim sızladı ya kıza bihtere acıycam hiç aklıma gelmezdi:)

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya ne gıcık yengesi varmış kızın ya sinir oldum ben bu dizinin benzerini hülya avşardan izlemiştm o zaman sayıp dökmüştm akşam içim sızladı ya kıza bihtere acıycam hiç aklıma gelmezdi:)

:))) ben izlerken aklıma hiç bihter gelmedi bi tek en son sahnede nişanlısına baktı böyle bi gözleri parladı ya ahanda bihter bakışı dedim:)

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
:))) ben izlerken aklıma hiç bihter gelmedi bi tek en son sahnede nişanlısına baktı böyle bi gözleri parladı ya ahanda bihter bakışı dedim:)

ilk diziyi izlerken hani bihter gibimi gelir diye düşündm ama yok kız garibim öyle masumki doğrusu bihter aklıma bile gelmedi zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ilk diziyi izlerken hani bihter gibimi gelir diye düşündm ama yok kız garibim öyle masumki doğrusu bihter aklıma bile gelmedi zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin

aynen öyle tam zıttı çokta güzel oynuyor inanıyorum yani gerçekten böyle bişey yağadığına o derece reklam girince anlıyorum dizi olduğunu:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar