Ferdi Tayfur 36 yıl önceki karısına döndü

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Ferdi Tayfur 36 yıl önceki karısına döndü
Ne 30 yıllık hayat arkadaşı Necla Nazır, ne de oğlu Taha’nın annesi Habibe Ümyani Demir...

560102_detay.jpg

Ferdi Tayfur, 36 yıllık nikahlı eşi Zeliha Turan Bayburt’a “Kalan ömrümü seninle geçirmek istiyorum” diyerek geri döndü.

Vatan Gazetesi'nden Özlem Ülkü'nün haberine göre Ferdi Tayfur’un, uğruna Necla Nazır (54) ile 30 yıllık beraberliğini bitirdiği Habibe Ümyanı Demir’le de ayrıldığı ortaya çıktı. Tayfur’un bu ayrılık kararını Mayıs ayında geçirdiği rahatsızlığın ardından aldığı öğrenildi. Günlerce müşahade altında tutulan ve yüzünün sol kısmına felç inen Tayfur’un, yaşadığı bu olaydan sonra Habibe Ümyani Demir’e(39) olan davranışları da değişti. İlk olarak Tarabya’da Demir’le birlikte oturduğu evden taşınarak hemen yan tarafta ofis olarak kullandığı villaya yerleşen Tayfur’un oğlu Ferdi Taha’ya karşı ilgisi de azaldı.

Tayfur, iddialara göre bu dönemde 36 yıllık nikahlı eşi Zeliha Turan Bayburt’la (62) sık sık görüşmeye başladı. Bu süreçte Habibe Ümyani Demir’le bütün irtibatını kesti ve ilk eşine “Bundan sonra ömrümün geri kalanını seninle geçirmek istiyorum” dedi. Bu teklifine de olumlu yanıt aldı.

Zeliha Turan Bayburt cephesinden edinilen bilgiye göre çift, ofis olarak kullanılan villada birlikte yaşamaya başladı. Tayfur, yan yana villalarda oturan Habibe Ümyani Demir ile Zeliha Turan Bayburt arasında herhangi bir gerginlik olmasın diye de tedbiri elden bırakmadı. Kendi villasının bahçesinin içinde güvenliği sağlaması için bir yakınını görevlendirdi. Oğlu Taha’yı uzun zamandır ihmal eden Ferdi Tayfur’un, 20 yıllık hayat arkadaşı Demir’in zorunlu ihtiyaçları için hiçbir yardımda bulunmadığı da öne sürüldü.

Ferdi Tayfur yaptığı bir röportajda “Zeliha Hanım’dan ne zaman boşanacaksınız” sorusuna “Eh, artık söylemenin zamanı geldi. Hatta bu röportaj vesilesiyle rica edelim, diyelim ki ‘Artık beni Allah rızası için azlet Zeliha Hanım. Hatta siz ona şöyle deyin; ‘Siz çok iyi bir insansınız. İyi olmasaydınız Ferdi Bey zaten sizinle olmazdı. Çok güzel çocuklar yetiştirdiniz. Ama artık Ferdi Bey’i bir azat edin yahu..” demişti.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
resmen 3 tane kadının hayatını zehir etmiş...necla nazır bunla olmasa belki sinemada çok daha iyi yerlere gelirdi yazık etti kadınlara....onca yaşanandan sonra adamı kabul eden kadına da yuh derim:ilknur:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
ben o kadının yerine olsam kabul etmem ,birsürü kadınla olacak sonra geri gelecek ,geçmiş ola...erkekler böyle işte nasıl olsa kadınlar bekler ya-kizgin

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sevindim geri döndüğüne:sila::sila::sila::sila::sila:

Sivasin gülü

Daimi Üye
Tepki
860
Benim kaybettiklerim yoktur, vazgectiklerim vardir
Evet cok sevdigim sarkilarini 1. sirda dinledigim bir sanatcidir.
Ama yaptiklarini tasvip etmiyorum.
Necla Nazir hanimda bir baska bayana ettigini bulmus oldu.
Ne acidir ki bunu anlyamiyor & algiliamiyor.
Bir programda Ferdi Tayfuru soruyorlar ona { Ben o beyefendiyi tanimiyorum } diyor.
Kendince hakli sebepleri var ama bu cevabini COK yadirgadim.
Sen yapinca iyi sana yapilinca kötü.
Eeee etme bulma dünyasi.

Kendine yapilmasini istemedigin hicbir seyi, baskasina yapma.....

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
Allah akıl fikir versin bir adam 7sinde neyse 70 indede odur çok geçmez eğer ölmezde yaşarsa bir kere daha ilk karısını aldatır huylu huyundan vazgeçmez-kizgin-kizgin

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ben olsam bu saatten sonra affetmezdim:kptmya:
yok öyle gidiyim hayatimi yasayim sonrada kürkcü dükkanina döneyim-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar