Ferdi Tayfur Adliyede..

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Sanatçı Ferdi Tayfur, Muğla'nın Marmaris ilçesinde, aleyhine açılan bir davanın ikinci duruşması kapsamında hakim karşısına çıktı.

Tayfur, 2010 başında, Marmaris'in Beldibi beldesinin Gökbel mevkiindeki kendisine ait 6 dönümlük arazi üzerine yaptırdığı 20 villanın inşası dolayısıyla anlaşmazlık yaşadığı müteahhit tarafından mahkemeye verilmişti. Tayfur, Marmaris 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 25 Şubat'ta yapılan ilk duruşması sonrası gazetecilerin sorularını cevaplarken ''Bana ait arazi üzerine yapılacak 20 villanın 6'sını ben alacaktım. Ancak müteahhit bana ait evleri uzun süredir bitirmedi. 6 yıldır bitirmesini bekliyordum, bitirmeyince 2 daireyi kalan inşaatları bitirsin diye bir taşeron firmasına verdim. Bunun üzerine müteahhit beni mahkemeye vermiş'' demişti.

Söz konusu davanın ikinci duruşması bugün yapıldı. Tayfur'un katıldığı duruşmayı hakim, Tapu kayıtlarının incelenmesi amacıyla 6 Temmuz'a erteledi. Gazetecilerin sorularını cevaplamak istemeyen Ferdi Tayfur, adliyeyi arka kapıdan terk etti.
n5fqzq.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar