Ferhat Göçer: "Seni Sevmeye Aşığım"
Ferhat Göçer, hayranlarının merakla beklediği "Seni Sevmeye Aşığım" isimli yeni albümünü tamamladı. Emre Plak etiketiyle 20 Ekim'de müzik marketlere sunulacak albümde 14 bin eser arasından seçilen 10 şarkıya yer veren sanatçı, Ozan Çolakoğlu ve Selim Çaldıran ile çalıştı.
"Albümde gerçekten de yaşanmış aşkların sarkılarını okudum. Bu albümdeki slow şarkılar da daha öncekilerde olduğu gibi dinleyicileri kendi yaşanmışlıklarına götürecek. Dinleyicilerimin şarkılarımda kendilerinden bir şeyler bulacağını düşünüyorum" diyen Ferhat Göçer, imajını da yeniledi ve albüm fotoğrafları için, Koray Erkaya'nın objektifinin karşısına geçti.
1. Affetmedim Seni
Söz - Müzik: Ümit Sayın
2. Ayrılsak Ölürüz Biz
Söz - Müzik: Taner Kaya
3. Bundan Sonra
Söz - Müzik: Ayhan Kılıç
4. Esirinim
Söz: Bülent Ay Müzik: Reşit Gözdamla
5. Getir Bana Dertlerini
Söz - Müzik: Firdevs Altındaş
6. Mehtabın Rengi
Söz: Reşit Gözdamla - Ercan Kutlu
Müzik: Reşit Gözdamla
7. Oya Gibi
Söz - Müzik: Kubilay Aydoğmuş
8. Seni Sevmeye Aşığım
Söz - Müzik: Ersel Serdarlı
9. Unutmuş Çoktan
Söz - Müzik: Gözde Ancel
10. Yanına Kalmaz
Söz - Müzik: Eyüp Mercimek
Kaynak: sozmuzik.com
Ferhat Göçer, hayranlarının merakla beklediği "Seni Sevmeye Aşığım" isimli yeni albümünü tamamladı. Emre Plak etiketiyle 20 Ekim'de müzik marketlere sunulacak albümde 14 bin eser arasından seçilen 10 şarkıya yer veren sanatçı, Ozan Çolakoğlu ve Selim Çaldıran ile çalıştı.
"Albümde gerçekten de yaşanmış aşkların sarkılarını okudum. Bu albümdeki slow şarkılar da daha öncekilerde olduğu gibi dinleyicileri kendi yaşanmışlıklarına götürecek. Dinleyicilerimin şarkılarımda kendilerinden bir şeyler bulacağını düşünüyorum" diyen Ferhat Göçer, imajını da yeniledi ve albüm fotoğrafları için, Koray Erkaya'nın objektifinin karşısına geçti.
1. Affetmedim Seni
Söz - Müzik: Ümit Sayın
2. Ayrılsak Ölürüz Biz
Söz - Müzik: Taner Kaya
3. Bundan Sonra
Söz - Müzik: Ayhan Kılıç
4. Esirinim
Söz: Bülent Ay Müzik: Reşit Gözdamla
5. Getir Bana Dertlerini
Söz - Müzik: Firdevs Altındaş
6. Mehtabın Rengi
Söz: Reşit Gözdamla - Ercan Kutlu