Malzemeler,
* 1 litre süt
* 1 adet yumurta
* 1 yemek kaşığı margarin
* 2 yemek kaşığı nişasta
* 1 su bardağı toz şeker
* 1 paket çikolata
* 1 paket vanilya
Hazırlanışı,
1. Tencereye; süt, yumurta, margarin, nişasta ve toz şekeri alın.
2. Orta dereceli ateşte sürekli karıştırarak kıvamı koyulaşana kadar pişirin.
3. Tencereyi ocaktan indirmeden hemen önce vanilyayı ekleyip karıştırın.
4. Isıya dayanıklı kaselere muhallebinin yarısını pay edin.
5. Çikolatayı benmari usulü eritip kalan muhallebiye ekleyip iyice karıştırın.
6. Isıya dayanıklı kaselere çikolatalı muhallebiyi pay edin.
7. Kaseleri fırın tepsisine dizip yarısına gelecek kadar suyla doldurun.
8. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 15 dakika pişirin.
9. Oda sıcaklığında soğuttuktan sonra servis yapın.
Afiyet olsun