MALZEMELER:
*250 gr kıyma
*1 kg. ıspanak
*1adet soğan
*1 adet havuç
*1adet kırmızı etli biber
*1 çay bardağı sıvıyağ
*1 çorba kaşığı domates salçası
*3 kaşık un
*2 su bardağı süt
*2 yumurta
*1 çay bardağı kaşar rendesi
HAZIRLANIŞI:
Önce ıspanakları iyice yıkayın ve istediğiniz büyüklükte doğrayın.Soğanı ve havucu rendeleyin ve tencereye
kıymayla beraber yağ ilave ederek koyun Onlar hafif
kavrulunca ıspanakları ve küçük doğranmış kırmızı biberi
ilave edin.Onlar suyunu çekmek üzereyken salçayı ilave
edin.Biraz daha kavrulsun ..(5 dakika) Bir fırın tepsisine
bu harcı yayın.Ayrı bir kapta un, yumurta ve sütü iyice
çırpın., ıspanakların üzerine dökün..en üste de kaşar
rendesini düzgünce yayın ve 200 derece fırında üstü hafif
kızarana kadar yaklaşık35 dakika pişirin..Piştikten sonra
dilimleyerek servis yapın..Afiyet olsun..