Fıstıklı katmer

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.323
Tepki
83.922
Puan
113
Konum
İstanbul
Fıstıklı katmer

Malzemeler:
2 y.k. margarin, 1 adet yufka, 1 çay bardağı antep fıstığı, 2 çorba kaşığı toz şeker, 1 çay bardağı kaymak.

fistikli-tariler_582074ec-7b26-4793-aee1-266560ac66d0_4.jpg


Yapılışı:
Yufkayı açıp içine toz şeker ve fıstığı serpiştirin. Kaymağı küçük parçalar halinde yufkanın üzerine yerleştirin. Yufkayı zarf şeklinde kapatın. Geniş bir tavaya margarini alın ve eritin. Ardından yufkayı tavaya koyarak yufkanın her iki yüzünüde kızartın. Katmer piştikten sonra servis tabağına alın ve katmeri dilimleyin. Ardından üzerine antep fıstığını serpin.
Alıntı
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst