Flaş flaş Nk83 Kapıma Dayandı !

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Kız ben demedim mi münazarayı etkilememek için haberleri sonra ekleyecez diye :koyaktım seni :gulsemmi:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Hadi ordan tehdit altındaymış :hihi: 3-4 kişi 1 kişiye saldırıyorsunuz insaf be cevap yetiştiricem diye anam ağladı burada :ko

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Şu korkan halleriniz hiç gerçekçi değil he görende zincire vurdum sanır :hihh: Allahım sen bizi iftiradan ve gelinin içten pazarlıklısından koru oğlanlarıda bize karşı kışkırtmak için böyle kandırıyorsunuz zaten melek yüzlü cadalozlar

Denk gelemiyorumki şu nk cadısıyla :D

Oooo bitter hanımlarda gelmişler sonunda (kız bende diyorum herhalde aldı benim oğlanı mavi tura çıktı gözü kör olmayasıca diye ) denk gelsen ne olacak kız içimdeki kaynanatör ayakladı şaha kalktı edebinle adabıyla tam bir İstanbul hanfendisi edasıyla :cicikadin: hepiciğinize karşı dik dik ayaktayım ne diyon sen :rujsigara: İstersen hemen kombo yapıp Vasfiye-Latife anane-Handankonda üçlüsünden bir takım oluşturabilirim
dame.gif
crankyoldlady.gif
:rujsigara:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.615
:D Senin oglanı bulabilene aşkolsun
Ben sizle ugrasamam yiyin birbirinizi didi gitti
kız çok hastayım kafayı toplayamadım bi
Zombi gibi geziniyom

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Amaaan benim oğlan baktı hatun çekilecek gibi değil Alamanyalara kaçtı gurbetçi oldu yavriiim:cilgindans: ahhh ben kafamı nerelere vuram şimdi:cilgindans: el yerinde ne yer ne içer :cilgindans:memleketinden uzakta kebap salonu açsın diye mi büyüttüm ben kuzumu :gulsemmi: o değil elinden de gelmez anası hiç mi öğretmedi buna derler bütün otoritemi sarsacak hınzır

Geçmiş olsun cancağızım koru kendini dinlen :ask:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.615
:nazo::nazo: Allah sana çene vermiş bacım :D
Çene yetiştiricem diye sag sola oglana bişey ögretmemişsin
Sagol bacım dinlencem insallah :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar