Forum sitelerinde vakit geçirmenizdeki amaç ne?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben işyerinde yalnızım gün boyu sohbet edecek kimsem yok ama burada arkadaş ortamında gibi hissediyoum kendimi hem canım sıkılmıyo hem yalnızlık çekmiyorum hemde bilmediğim şeyler öğreniyorum o yüzden:))

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
bılgı alısverısı mesela 10 saat bı saglık sıtesınde vakıt gecrıdıgmı bılırım :D
ama burdakı amac arkadaslarla hayatımı paylasmak -hmm

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Forum sıtelerıne genelde bılgı amaclı uye olmusumdur.Ama bıkacında bılgı alana sıkı dostluk samımıyet hedıye.Suan sıkı dostluk ve samımıyet bölümüyle ılgılenıyorum buada:eek:

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
sanırım yalnızlık. gurbette olunca arkadaş olmayınca umudu forum sitelkerinde arıyorum sanırım. iyiki varsınız. sizler olmasaydınız çok yalnız kalırdım.

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Arina´ma katiliyorum, bilgi alisverisi. Ama birde isyerinde yanlizim, etrafimda sohbet edecek, danisacak insan yok. Sizlerle burda olmak cok güzel Iyiki varsiniz.:eek:pucuk:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
o kadar yorucu ve yoğun bir çalışma tempom var ki, bir tek forumlara girince kafa dağıtabiliyorum.. o da çok kısıtlı bir süre ne yazık ki.. :zonk:

H

Hera

Misafir
Zamanım var buraya gelip girip vakit geçirmek için Çalışırken giremiyordum acayip yoğundum 5 dk kam bile kıymetliydi Oysaki şimdi ÖZGÜRÜM allaha Şükür..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar