Kristen Stewart
Daimi Üye
Admin: Forumundan ayrılıyorum. Taksidi ödeyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim
benim ayrılmama hiç dayanamazsınız
Moderatör: Günlerdir deli gibi paylaştım.Deli gibi uploadlar yaptım.sizde çok yorum yazdınız.Valla ben bu kaliteli yorumları haketmiyorum.Harakiri yapıcam.Hadi by ahhhhhhhhhhhhh...
Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim
Alıngan: Zaten unutuldum
gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim
ben diyorum
gidiyorum .. Ooo
kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?
Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum .. Kın kın kın..
Duygusal: ben bennn ………………….daha fazla konuşamayacağım bööööwwww..
Dolmuş şoförü: Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış. Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam. Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar. Kahrolsun taksiciler
yaşasın dolmuş şöförleri ..
Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. Boyalarım akmadan
ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın ..
Deli: Ben deliyim deli. Manyağım ben. O yüzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin
ben de bilmiyorum. Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz. Bak şimdi de ayrılmıyorum. Piskolojik manyağım ben. Ne yaptığım belli değil .. Deli
-efendim .. Ehuehue
kendi kendime de konuşuyom .. Deliyim
yaparım ..
Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum
fazla zamanım yok
akşam oldu
ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ..
Ezik: Kimse bana ait bir karikatür bile yapmadı.Yerim böyle forumu.Hadi ben gider....
Sülük:Valla 10 defa banlandım gene geldim.Hehehehehe.Neyse ben gidiyorum desemde inanmayın.Sülüğüm ben...Bu başlığı banlanıyım diye açtım.Bu nikten sıkıldım çünkü hihihihihi....
Ciks:Ay ayol koskoca forumda no magazin
no çekiştirmece
çokça insan var bir love story bile yok
o kadardır forumdayım biriyle bile flört edemedim...Ben beyni kaslı erkek değil cüdanı kaslı erkek istiyom.Siz entel dantel takılın ben gidenzi ayüllll
Alıntı
Moderatör: Günlerdir deli gibi paylaştım.Deli gibi uploadlar yaptım.sizde çok yorum yazdınız.Valla ben bu kaliteli yorumları haketmiyorum.Harakiri yapıcam.Hadi by ahhhhhhhhhhhhh...
Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim
Alıngan: Zaten unutuldum
Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum .. Kın kın kın..
Duygusal: ben bennn ………………….daha fazla konuşamayacağım bööööwwww..
Dolmuş şoförü: Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış. Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam. Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar. Kahrolsun taksiciler
Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. Boyalarım akmadan
Deli: Ben deliyim deli. Manyağım ben. O yüzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin
Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum
Ezik: Kimse bana ait bir karikatür bile yapmadı.Yerim böyle forumu.Hadi ben gider....
Sülük:Valla 10 defa banlandım gene geldim.Hehehehehe.Neyse ben gidiyorum desemde inanmayın.Sülüğüm ben...Bu başlığı banlanıyım diye açtım.Bu nikten sıkıldım çünkü hihihihihi....
Ciks:Ay ayol koskoca forumda no magazin
Alıntı