incitanemtuana
Daimi Üye
Malzemeler:
Taban Hamuru İçin:
-2 paket kakaolu bisküvi
-50gr yumuşak tereyağı
Dolgu Malzemesi:
-200gr labne peyniri
-2 kahve fincanı tozşeker
-1/2 paket krema
-2 adet yumurta
-2 adet yumurtanın akı
-1 çorba kaşığı nişasta
-2 çorba kaşığı un
-1 kahve fincanı toz şeker
Üzeri İçin: Frambuaz reçeli
Hazırlanışı:Taban hamurunu hazırlamak için bisküvileri robottan geçirip un haline getirin ve tereyağı ile yoğurarak hamur yapın...
elde ettiğiniz hamur 16-17 cm çapındaki yuvarlak borcam yada kelepçeli kalıba bastırarak yayın...
Labne peyniri toz şeker ve kremayı mikserle çırpın yumurtalaraı ilave edin ve karıştırarak yedirin.
2 yumurta akı ile 1 kahve fincanı toz şekeri mikserle kar haline gelene kadar çırpın...
Kar haline gelene karışımı yavaşça labne peynirli karışıma ekleyin spatula yardımı ile yavaş yavaş yedirin... hazırlanan karışımı taban hamurun üzerine boşaltıp önceden ısıtılmış 100derecelik fırına 2 saat pişirin!
Pişen cheesecake soğuyunca frambuaz reçeli ile kaplayıp dolapta dinlendirdikten sonra servis yapın...
Afiyet Olsun
ALINTI
Taban Hamuru İçin:
-2 paket kakaolu bisküvi
-50gr yumuşak tereyağı
Dolgu Malzemesi:
-200gr labne peyniri
-2 kahve fincanı tozşeker
-1/2 paket krema
-2 adet yumurta
-2 adet yumurtanın akı
-1 çorba kaşığı nişasta
-2 çorba kaşığı un
-1 kahve fincanı toz şeker
Üzeri İçin: Frambuaz reçeli
Hazırlanışı:Taban hamurunu hazırlamak için bisküvileri robottan geçirip un haline getirin ve tereyağı ile yoğurarak hamur yapın...
elde ettiğiniz hamur 16-17 cm çapındaki yuvarlak borcam yada kelepçeli kalıba bastırarak yayın...
Labne peyniri toz şeker ve kremayı mikserle çırpın yumurtalaraı ilave edin ve karıştırarak yedirin.
2 yumurta akı ile 1 kahve fincanı toz şekeri mikserle kar haline gelene kadar çırpın...
Kar haline gelene karışımı yavaşça labne peynirli karışıma ekleyin spatula yardımı ile yavaş yavaş yedirin... hazırlanan karışımı taban hamurun üzerine boşaltıp önceden ısıtılmış 100derecelik fırına 2 saat pişirin!
Pişen cheesecake soğuyunca frambuaz reçeli ile kaplayıp dolapta dinlendirdikten sonra servis yapın...
Afiyet Olsun
ALINTI