Gay olunur mu, gay doğulur mu?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Gay olunur mu, gay doğulur mu?
Erkeklerin soyu mu tükeniyor? Eşcinsellik doğuştan mı yoksa yetiştirilmeyle mi alakalı? Gay olunur mu, gay doğulur mu? Yakınları olan kişiler nasıl davranmalı? Geçici bir durum olabilir mi? Düzelir mi?..

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence doğulmaz sonradan olunur ben öyle kişilerin tamamen çocukluktaki yaşantılarından belki başlarına gelen bişeyden filan olduğunu düşünüyorum böyle insanlar bence psikilojik tedavi olmalı çünkü bu bi kişilik bozukluğu

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
psikologlara ve hocalara göre doğuştan değil özellikle 3 yaşlarında cinsiyet kavramını doğru aşılamak gerekiyormuş özentisi varsa o yaşlarda hemen bir yardım almak gerekiyormuş benim bildiklerim bunlar allah kimsenin başına vermesin

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sonradan olunur kısı bunu hastalık olarak goruyorsa tedavı edılemsı ıcn elınden gelen yapılmalı
sonucta bı kavım bu sebebten helak olmustur
allahın lanetledıgı bı hayat bıcımı

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Benim gay arkadaşım vardı. Ve doğduğundan beri aynı olduğunu söylerdi... Elinde olmadan bu şekilde davranıyomuş... Allah kimseye vermesin

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Benim gay arkadaşım vardı. Ve doğduğundan beri aynı olduğunu söylerdi... Elinde olmadan bu şekilde davranıyomuş... Allah kimseye vermesin

hadi ya çok ilginç ama doğuştan olamaz küçük yaşlardan beri kız gibi yetiştirildiyse olur o da hatırlamaz doğal olarak

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canım,

Valla gayette erkek yetiştirildi:) Bunu ben biliyorum; çünkü ailecek görüşürüz. Bacaklarında kıl var diye aşağıya iniyor olsa bile uzun bir alt giyerdi ki bacakları görünmesin diye... Anne ve babası çok üzülüyordu bu durumuna.. Doktora gitti; fakat değişmedi.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
bence doğulur. çünkü ruhları böyle onların. tanıdıklarım olduğu için bunu biliyorum.

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
olunur da doğulur da,tercih meselesidir.
bazen çevresel faktörler bazen de doğuştan gelen duygular insanları bu düşüncelere yönlendirecektir.
eğer hastalık olarak görülüyor ve birey tarafından rahatsızlık duyuluyorsa elbette bir doktora danışılmalı yardım alınmalıdır.:sirin:

nergiz85

Aktif Üye
Tepki
195
yetiştirilme tarzı,yaşanmışlıkların alışkanlığa dönüşmesi vs. sebepleri olduğu gibi doğuştan olan da var ve bu onların elinde değil.bilimsel olarakta böyle bu.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Valla bu konuda bir fikrim yok ama onlarin yerindede olmadan onlari anlayamayayiz. Onlara karsi hic önyargili degilim. Cok sevdigim arkadasimda var.

R

Rosie

Misafir
gaylik bir hastalık değildir bence.Gay doğulur sonradan farkedilir en erken ergenlik döneminde.

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
ruhsal hastalıktır tedavi olunmalıdır elbet tedavisi vardır...lut kavminin akıbetini bilenler bu tarz sapkınlıklara asla anlayış göstermez... bu tip kişilik bozuklukları çoğaldıkça akıbetimizden korkuyorum...

N

NilayG

Misafir
:cee ben bu sitede kimliğimi açıkladım. O yüzden belki yorum yapmam gerekir ama yapmıyorum. tek söylemek istediğim "gay" kavramı ingilizcede hem erkek hem kadın için kullanılır. Ve bu olgu da her iki cinsiyet için geçerlidir.Nedense eşcinsellik diyince sadece erkekler düşünülüyor ki bence kadınlarda da çok var.

M

madesam

Misafir
ben de bilmiyorum ama Allah nasıl yarattıysa öyle olmalı insanlar rabbimiz en iyisini bilir. ama beni ilgilendirmez ben insan olarak bakarım olaya Allahla arasında artık ..

Tepki
52
Gay doğulur. bana göre sonradan olan bişi değil insanın iç yapısında olup ortaya çıkan bişi
şöyle düşünün kaçımızın eşi gay ilişkiye giriyor ? veya çekici geliyor? yani içlerinde yok ama bu sonradan olan bişi değil.
kesinlikle insanın yaradılışı ile kendisinde olan ama yaşam ve çevre şartlarına göre ortaya çıkan veya bastırılan bişi
çevremde eşi bisex olupta evlilik sürdürenler de va bunların tanımı ne oluyor o zaman ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar