Gaziosmanpaşa'da vahşet!

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Gaziosmanpaşa'da vahşet!

231208090728ft8.jpg

Gaziosmanpaşa'da 2 çocuk ve anneleri bıçaklanarak öldürüldü.

Güpegündüz vahşet
Gaziosmanpaşa'da, İlknur İslam ile iki minik yavrusu güpe gündüz vahşice katledildi. Yavrularını kurtarmak için bağlı ellerine ve aldığı 20 bıçak darbesine rağmen kanlar içinde sürünerek üçüncü kattan sokağa kadar çıkmayı başaran annede hastanede yaşamını yitirdi

Gaziosmanpaşa'da bir anne ve iki çocuğu evlerinde güpe gündüz vahşice öldürüldü. Elleri bağlı genç anne, aldığı 20 bıçak darbesine rağmen kanlar içinde, apartmanın 3. katındaki evinden sokağa kadar sürünüp yardım istediyse de bu çabası yavrularını kurtarmaya yetmedi. Polis olayla ilgili olarak çocukların babaannesi ve babasını gözaltına aldı.

ANNE HASTANEDE CAN VERDİ

Küçükköy Kazım Karabekir Mahallesi 831.Sokak'ta meydana gelen kanlı olayda, aldığı 20 bıçak darbesiyle ağır yaralanan ve elleri bağlı şekilde sürünerek bir apartmandan çıkan İlknur İslam yavrularını kurtarmak için yardım istedi. Çevreden yetişen vatandaşlar tarafından taksiye konularak yakınlardaki bir tıp merkezine götürülerek ameliyata alınan genç kadının kanlar içinde çıktığı binaya gelen polis, girdiği dairede bıçaklanarak öldürülmüş Yusuf Battal İslam (4) ile İnci Melek İslam'ın (1,5) cesetleriyle karşılaştı. Olayı komşuların telefonla araması sonucu öğrenerek eve gelen baba Tahsin İslam'ın polis tarafından gözaltına alındığı belirtilirken, evde bulunan babaanne Hasibe İslam'ın da ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

ACI HABERİ TELEFONLA ALDI

Evden bir battaniyenin içinde çıkarılan çocukların cesetleri adli tıp kurumuna gönderildi. Komşuları, ailenin kendi hallerinde bir yaşam sürdüklerini daha önce kavgalarına rastlamadıklarını belirtti. Tahsin İslam'ın evinin yakınında bulunan işyerinde ütü tamirciliği yaptığı öğrenildi. Komşularının telefonla haber vermesi üzerine eve gelen Tahsin İslam, çocuklarının cansız bedeni ile karşılaştı. Çocukların babası ve babaannesini gözaltına alan polis İslam ailesinin bütün yakınlarının da ifadesine başvurdu. Öte yandan, polis katliamda hırsız şüphesini de değerlendiriyor.

Babaanne ve babaya gözaltı

Duyanların kanını donduran katliamı komşuların telefon etmesi üzerine öğrenen baba Tahsin İslam ile evde bulunan Hasibe İslam gözaltına alındı. Polis İslam ailesinin diğer yakınlarının da ifadesine başvurdu.

Gaziosmanpaşa'da ki vahşetin ardından!

Gaziosmanpaşa'da anne ve 2 çocuğunun bıçaklanarak öldürülmesi olayının ardından, ailenin yakınları evin önünde toplandı.
İ. çiftinin yakınları olaya hala inanamadıklarını belirtirken, mahallede bulunan bir esnaf olayın ardından bir kadının evin önünden koşarak gittiğini iddia etti.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi 831. Sokak'ta dün anne İ.İ ve 2 çocuğu Y.B (4) ile İ.M'nin (1.5) bıçaklanarak öldürülmesinin ardından olayı duyan akrabaları evin önünde toplandı. Baba T.İ cenazeleri almak üzere Adli Tıp Kurumu'na giderken, olayı öğrenen İ.İ'nin babası ve akrabaları Karabük'ten İstanbul'a geldi. İ.İ'nin babası A.A, kızının ailesi ile birlikte en son yaz aylarında kendisini görmeye geldiğini belirterek, "Kocası ile arası çok iyiydi. Çok iyi bir evlilikleri vardı. Kaynanası ile
gelin arasında her zaman olabilecek ufak tefek tartışmalar vardı. Ben bu olay nasıl oldu hala inanamıyorum. Olayın şokunu atlatamadım" dedi.

İ.İ'nin dedesi B.A ise torunu ve damadının iyi bir evlilikleri olduğunu, olaya inanmakta güçlük çektiğini belirtirken, torununun kayınvalidesi ile problem yaşadığını söyledi.
Mahalle esnaflarından C.E de T.İ'yi tanıdığını ifade ederek, "Çok iyi bir aileydi. T. ailesine bakardı. Geçimsizlik yoktu. Olanlara anlam veremiyorum" dedi. C.E, olaydan sonra bir kadının evin önünden koşarken gördüğünü iddia etti.

İ.İ'nin kanlar içerisinde dışarı çıktığını gören görgü tanıklarından S.G de, "Ben daha önce burada çalışmıştım. Aileyi ve çocukları tanıyorum. 4 yaşındaki B. dilsizdi. Ben dün kadını kanlar içinde yerde gördüm. Hemen bir taksi ile hastaneye gönderdik. Çok etkilendim. Dün gece hiç uyuyamadım" dedi.

munise

Daimi Üye
Tepki
365
Buna benzer bir olay geçen hafta izmir'de yaşandı hemde balçova' da yaşadığım yerde,karşı aprtmanımda oturuyorlardı insanın kanı donuyor nasıl bir vahşet anlayabilmiş değilim çocuklardan ne istiyorlar insanları öldürme hakkını kendilerinde nasıl görüyorlar.Tolum olarak gerçekten iyiye gitmiyoruz sokağa çıkmaya korkuyoruz artık.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Bu nasıl bir canilik anlatmaya kelime bulamıyorum.Kardeş kardeşin canına kıyıyor,bir evde katliam yaşanıyor.Allahım evimizden uzak etsin böyle olayları..
İnanın böyle haberleri okudukça,tv de izledikçe çocuklarımızın nelere şahit olucaklar kaygısı yaşıyorum.Gün geçtikçe daha kötüye gidiyoruz.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ne diyelim.

ikra

Yeni Üye
Tepki
8
Evet arkadaşlar bende bu yaşananlara inanamıyorum. Aynı mahallede yaşıyorum komşularımızdan duyduğumda şok oldum. İnanılması çok güç gerçekten. :eek:lmaz:

Hele de bu kadar yakınlarımızda hissedilmesi ürkütücü... :eek:lmaz:

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
ip uçları çok ama polisin elinde yakında bulunur bu cani katil..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar