Gaziosmanpaşa'daki vahşetin zanlısı yakalandı

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
ilknurislam1.jpg

Gaziosmanpaşa'da İlknur İslam ve 2 çocuğunu öldüren katil zanlısı yakalandı. Zanlının, ailenin alt komşusunun kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aralık ayında meydana gelen olayda, 28 yaşındaki İlknur İslam ile çocukları Yusuf Batuhan (4) ve İnci Melek (1.5), evlerinde bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayın ardından başlatılan soruşturma sonunda bir kişi, cinayetleri işlediği iddiasıyla gözaltına alındı. Konuyla ilgili açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, zanlının ailenin alt komşusunun kardeşi olduğunu söyledi.

istanbul-vahsetzanli.jpg

Cerrah, "İlknur ve çocukları için çok üzüntülüyüz. Bizim görevimiz bunları yakalayıp adalete teslim etmek. İstanbul polisi gece gündüz faile ulaşmak için çalıştı. Elimizde çok şüpheli vardı ama bugün fail yakalandı. Allah bu tipteki hasta ruhlu kişileri toplumumuzdan uzak tutsun diyorum. Bizim görevimiz zanlıları yakalayıp adalete teslim etmek. Katil, ailenin alt komşusunun kardeşi. İsmi Okan. Olayın nedenleri araştırılıyor. Delilleri önüne koyduğumuzda kendisi de cinayeti işlediğini itiraf etti" dedi.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Sabah Müge Anlı ile Tatlı sertte izledim.İnanılmaz etkilendim ve kahvaltı masasında başladım ağlamaya..Nasıl bir vicdan böylesine vahşice bir cinayet işler diye düşündüm..
Cinayeti işleyen çocuk daha 18 yaşında Lise öğrencisi..Neydi böylesine bir cinayeti işleme gereği neydi aceba?O bebişin ve annesinin son görüntülerini verdiler.Çok fena oldum ben yaa..
Allah böyle insanların şerrinden korusun bizleri inşallah..

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Ruh hastası, cani adam...yanına kalırmı sanıyosun....

Kesin müebbet hapis diyorlar..
Yüreği yaralın anne nasıl feryat ediyor beslemeyin o ş......diyee..
Asın diyor,kesin diyor,can çeksin hemen öldürmeyin ne olur diyor..
Yüreği yanıyor haklı kadın ama giden gitti,geride gözü yaşlı bir aile bıraktı işte..
Allah'ım kimseye böyle acılar verme Yarabbim..

elma şekeri

Daimi Üye
Tepki
1.278
Kesin müebbet hapis diyorlar..
Yüreği yaralın anne nasıl feryat ediyor beslemeyin o ş......diyee..
Asın diyor,kesin diyor,can çeksin hemen öldürmeyin ne olur diyor..
Yüreği yanıyor haklı kadın ama giden gitti,geride gözü yaşlı bir aile bıraktı işte..
Allah'ım kimseye böyle acılar verme Yarabbim..

Amin canım inş. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın...
Böylelerine işkence yapıcaksın,kırılmadık tek bir kemiğini bırakmayacaksın, hiç bir işini göremez hale getiriceksin... anne yüreği işte biz dayanamıyoruz böyle haberleri duyunca, yaşayan ne yapsın Allah sabırlar versin ailesine:hihi::(

munise

Daimi Üye
Tepki
365
Adalet yerini de bulsa, ömür boyu hapiste yatsa o annenin içindeki acı onunla birlikte ömür boyu sürecek.Sabah bende izledim programı onlar ağladı benim içimden bi şeyler koptu sanki, gencecik bir kadın ve masum dünyalar güzeli iki çocuk nasıl kıydı onlara hiç acımadan.Her zaman söylüyorum bu dünyada cezasını çekecek ama ya ilahi adalet orada ne yapacak.ALLAH rahmet eylesin,aileye de sabırlar versin.

KheChi

Daimi Üye
Tepki
1.030
tam bir aydir bu olayi soluksuz takip ediyorum.bu caniyi iskencecylede öldürseler bu gercegi degistirmez:(gidenleri geri getirmez:(Malesef:(

kanimi donduran tek bir cümle oldu oda: incinin ilk darbeyle ölmedigi ve bunun üzerine annesine aglayarak sürünüp sarilmasi,isde orda Zanli öldürücü darbeyi vuruyor.

allahim seni aklimi koru yoksa bunu düsünmekden aklimi yetirmek üzereyim.
Hanimlar NE OLUR artik daha dikkatli olalim

KheChi

Daimi Üye
Tepki
1.030
adi cani nedesek az bu ş.......z insan vicdansız yüreyinde zerre kadar allah korkusu yokkı olsaydı insan kıyarmı günahsız insanlara ömürboyu sürünsün adi

canim sürünmesi neyi degistirir ne gidenleri acisi diner nede gerigelebilirler:(

birde kiz ayni benim kizin simdiki haline cok benziyor tipa tip aynisi yaslarida tutyor,allahim ya kimseye tattirmasin o kadin okadar bicaklanmis olmasina ragmen onu okadar süre ayakda tutan cocuklarini kurtarma arzusu oldu,bundan eminim.düsündükce beynime vuruyor:(

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
kızlar bi anda tutamadım kendımı kusuruma bakmayın o haıne ne dersen yakışır yavrulara nasıl kıydı delirdim sınırden adii nasil o yavrularin gözüne baka baka kıydı ne bu nasıl insan evladı allah bildiği gibi etsin

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Müge Anlı'ını programını izleyenler takip etmişlerdir belki..Bugün şu konuşmalar geçti..
okan(yani katil zanlısı) önce abisinin kapısını çalmış

abisinin uykusuda ağırmış kapıyı açmayınca yukarı ilknura çıkmış...
kapıda abisi gökanı sormuş ilknura
ilknurda bilmiyorum deyip kapıyı kapatacakken bi bardak su istemiş...
İLKNURDA KAPIYI AÇIK BIRAKIP SU GETİRMEYE MUTFAĞA GİTMİŞ!
bu sırada katil içeri girmiş ve çocuklarla oynamaya başlamış....
ilknurda git diyememiş....
oturmuşlar beraber kola içmişler sigara içmişler...
sonra katil ilknurdan para istemiş..ilknurunsadece 5tlsi varmış...
onu al telefonumda var demiş saatlerce dil dökmüş....
ama katil inanmamış...
o sırada gürültü gelmiş erdal beyler evlerine gelmişler...
katilde panik yapıp önce çocukları öldürmüş..
sonrada doğalgazı açmış..
ama ilknur dışarı yardım istemeye çıkmış onuda bıçaklamış...
telefonuda almış çıkmış katil...
ama telefonu atmış çöpe...

yani ilknur 5 liralık için ölmüş yaa .
buna yürekmi dayanır......

Yani katil sadece 5 lir için öldürmüüş onca günahsız insanı ve bebekleri:aglayan:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Veee şunuda eklemek istiyorum,soruşturma halen sürüyor ve Gökhanın harici suç ortaklarıda çıkacak.Gökhan bunu tek başına yapmadı diye düşünüyorum..Bu caniliği tek başına işlememiş diyorum..Bakın görün bu böyle kalmayacak çok daha aldatıcı şeyler çıkacak ortaya..

KheChi

Daimi Üye
Tepki
1.030
sahmaran abla sende benim gibi iyi takipcisin.sende o cümlesini hatirliyormusun abla:( hani inciyi bir kere bicakliyo öldü diye birakiyo meger kiz ölmemis,annesine sürünerek gitmis.SÜZÜN BITTIGI AN.o an anne nasil cirpinmisdir düsünemiyorum.yemin ederim aklim almiyor,tikanip kaldim.

ya abla aklimi karistirdin yani bu cineyetin sebebi baska birseymi oldugunu düsünüyorsun :S

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
sahmaran abla sende benim gibi iyi takipcisin.sende o cümlesini hatirliyormusun abla:( hani inciyi bir kere bicakliyo öldü diye birakiyo meger kiz ölmemis,annesine sürünerek gitmis.SÜZÜN BITTIGI AN.o an anne nasil cirpinmisdir düsünemiyorum.yemin ederim aklim almiyor,tikanip kaldim.

ya abla aklimi karistirdin yani bu cineyetin sebebi baska birseymi oldugunu düsünüyorsun :S

Evet takip ediyorum canım,her sabah izliyorum..
Ama bugün bir şey dikkatimi çekti sanki Müge hanımın bildiği bir şey varda konuşmuyor gibiydi..Hep bir konuşmaya açık kapı bıraktı..
Bu işin sonu nerye varacak çok merak ediyorum..

KheChi

Daimi Üye
Tepki
1.030
evet benimde dikkatimi cekdi fakat dedigin ikinci biri olabilecegi hakkinda konusulmadi,bu kadin ne kadarda olsa okadar bagirmisdir.nasil olurda duyulmaz.hem gökhan dememismiydi,13.30da cikdim diye o zaman onunda görmüs, görmesede mutlaka duymus olmasi lazim diye düsünüyorum.peki öyleyse neden gökhani serbest birakdilar.cok karisik ya,onlarin evine hirsizliga cikilirmi,zaten biliyorsunuz paralarinin olmadigini.allah yerlerini nur etsin canlarimizin

ece

Daimi Üye
Tepki
367
Allahim nasil boyle bir canilik insanlik disi bir sey Yavrum benim
khechi yazdiklarina gore bu olay seni cok etkilemis ama ne olur canim
Kendini cok kaptirma onlar icin en guzel sey olenin arkasindan bir fatiha okumaktir
Rabbim mezarlarini nur mekanlarini cennet eylesin insallah
Arkadaslarim bende cok sinirlendim ama adalet sadece burada degil
Asil mahkeme kuruldugunda kimsenin kacacak yeri olmayacak
Rabbim kimin neyi neden yaptigin cok iyi biliyor
O hepimizin icini biliyor onlara en guzel cezayi rabbim verecek insallah
Kiyamete az kaldi
Dunyada zaman cok hizli ilerliyor
Allah yardimcimiz olsun

KheChi

Daimi Üye
Tepki
1.030
SAGOL ECE birazda olsa icimin rahatlamasina vesile oldun.
inan etkilenmemek elde degil,sabah aksam gece gündüz hep aklimda onlar.özellikle incisi kizima cok benziyor,resmini koysam tipa tip aynisi dersin.cocuklara dayanamiyorum o an cektikleri aciyi düsününce...gerisini siz anlayin :(
ins simdi yattiklari yerde huzurludurlar.bana gülmeyin ama canlar ne olur cok dikkatli olmamiz gereken asirda yasiyoruz!

ece

Daimi Üye
Tepki
367
Estagfurullah neden gulelim
Eger guluyorsak o zaman insan degiliz demektir
Cok dogru ve hakli bir endise canim
Ama ne olur kendini bir seye cok kaptirinca insan icinden cikamiyor
en guzel sey rabbime siginmak her sey alin yazisi
Onlarin yazgisi buymus Allahim en guzel cezayi verecektir bundan suen olmasin
O adaletli ve merhemetli yaradana kurban
Bir tanem uzme canini allah buyuk er yada gec hak edene hakki verilecek
Bende savasa cojk yaniyorum canim aciyor yuregi sizliyor
Su gun olmus ateskes var diyorlar ama hala
Israil saldirilari suruyor
Allahim sen buyuksun netten devami takipteyim
Binlerce bakmaya kiyamazsin ne canlar gidiyor
Allahim hepsine rahmet eylesin
ISRAIL SANA LANET OLSUN ALLAHIM SENI KAHRETSIN
KAN EMICI OLDURDUGU INSANIN BASNDA HATIRA FOTOGRAFI CEKEN
COLUK COCUK DEMEDEN KATLEDEN MANYAK RUHLU CANI TOPLU
RABBIM SIZIN SOYUNUZU YOK ETSIN INSALLAH

serra

Aktif Üye
Tepki
193
Cok vahset verisi ve aci bir olay, bir insan bu kadar cani olabilirmi.Böyle insanlari baskalarina ibret olsun diye Taksim meydaninda, öf allahim ben neler söylüyorum.Ölenlere Allah rahmet eylesin , geride kalanlarada sabir versin rabim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar