Gece Elbisesinde Dekolte Derinliği

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Yıldızı gittikçe parlayan oyuncu Megan Fox, Transformers 2′nin Berlin galasında giydiği gece elbisesi ile tüm dünyanın bakışlarını üzerinde topladı.
Roberto Cavalli imzalı koyu kırmızı tek askılı elbisenin bacak dekoltesi, inanılmaz derindi. Bu derin yırtmaçlı gece elbisesi olayı, aklıma hemen Angelina Jolie‘nin bu yıl Cannes’ta giydiği kalçaya uzanan yırtmaçlı gece elbisesini hatırlattı. Ülkemizde de Altın Koza’da taklit edilen bu stil, Jolie’yi taklit ettiği söylenegelen Fox tarafından da taklit edilmiş, ama kendine özgü bir tarzda.
Bu yıl Cavalli‘nin tasarımlarında yılan motifi oldukça sık kullanıldı. Megan Fox’un elbisesinde de, beldeki açık bölümde kıvrılan altın yılan, oyuncuyu daha da tehlikeli yapmış.
Bu tip cesur bir elbisenin gerektirdiği üzere, Fox’un üzerinde fazla aksesuar yok. Küçük küpeler ve bir bilekte altın bir bant.. Arkada toplanmış sade saçlar ise, elbisenin Yunan tanrıçası havasını pekiştiren, yüz hatlarını ön plana çıkaran doğru bir seçim. Kırmızı ruj ve öne çıkan renkli gözler. Angelina Jolie’yi bir kez daha hatırlıyoruz.
Megan Fox, gece elbisesinin altına, bacakları daha da uzun gösteren ten rengi süetten öpücük burunlu topuklu ayakkabılar giymiş (Brian Atwood’un Sonbahar 2009 koleksiyonundan).
Angelian Jolie, derin yırtmaçlı gece elbisesi için bazı moda eleştirmenlerince çok fazla çıplak ten göstermekle eleştirilmişti. Megan Fox ise dekolteyi bir adım öteye taşıdı. Anlaşılan o ki, bu sezon gece elbiselerinde abartılı dekolteleri daha çok göreceğiz.
yirtmacli-gece-elbisesi.jpg
Angelina Jolie'nin çok konuşulan Versace yırtmaçlı gece elbisesi..

dekolte-gece-elbisesi.jpg
Megan Fox'un Cavalli elbisesinin yanında yılanlı detay var

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben Angelina yı çıplak sandım.:gul::gul: Hoş Megan'ın da farkı yok. İğrenç, ne kadar itici:hihh:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
nedir bu çıplaklığa teşhirciliğe özenti
herşeyin dozu var 20yıl sonra nerelerini açıcaklar kimbilir

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
valla angelinayı beğendim işin aslı. kıyafet hoşuma gitti benim:))))

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
ben üsteki elbiseyi çok beğendim
zaten onlar için ne kadr giyinik ya vucudun örtük olması önemli değil ki
olmuşkende böyle olsun
gerçeketen beğendim:kahve:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar