Harikasin canim, göz makyajin cok hos. Ferda Anil Yarkin´i da cok severim.
çok hoş fotolar göz makyajın hoşuma gitti okypete...bu arada sigarayı görmedik ferda anıl yarkın özel bir yerde çıkıyomuki ya sen yabancı ülkedemyidin yalnış hatırlamıyosam
çok güzelsin canım ,güzele herşey yakışır ,sigara hariç -hmm pardon sigarayı görmeyecektik
sağol tatlım. evet evet,sigarayı görmeyin ,yok öyle bir şey
evet canım.özel yerde çıkıyor ferda..
. ben yabancı yerde değilim. antalyadayım zuzucuğum.
diğer yerde şakasına öyle yazmıştım. abd yazmıştım yaşadığım yere..
hay ALLAH aklımda öyle kalmış diğer taraftan demekki demek antalya güzel şehir oh ne güzel valla
çok güzel bir şehir canım. cennet gibi.
ayyy biz senle ilerde görüşelim ozaman oky bende ıspartadayım .ayrıca çok güzel çıkmışsın zaten güzelsin .hadi öpt
sağol arinacığım..saçımın kısalığına alışmaya çalışıyorum. harika bir kesim yaptı kuaförde kısaldı ya. o yüzdenÇok güzel çıkmışsın canım. Saç rengin, kesimin, makyajın, kıyafetin süper. -hmm-hmm
teşekkürler canım benim...çok gzel görünüyorlar.... maşallah canım..
teşekkürler. ilknurcuğum,çok güzelsin gerçekten ama burdaki ruj sana pek gitmemiş ya da dudak kalemi mi abartılı olmuş bilemicem...onun dışında kıyafetin duruşun özellikle bakışın çok hoş-hmm
sağol lilavcığım. çok eğlendim gerçekten... güzeldi ferdada süper söyledi...vayyyy süpersin canim benim
özellikle göz makyajina bayildim kiyafetine ve sana cok yakismis-hmm
cok güzel bir gün gecirdigin her halinden belli ferda anil yarkinida canli dinlemek baska bir keyif olsa gerek-hmm
canım çok güzelsin bi lens insana bu kadar yakışır yaa