Geçmişinizdeki Kapanmayan Hesap Nedir?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Test_414.jpg

Bu testte karşınıza 10 adet fotoğraf çıkacak bu fotoğraflarla ilgili yorumlarınız sizin geçmişte kapanmayan ve sizi hala rahatsız eden hesabınızı belirleyecek. Unutmayın bir sayfa kapanmadan yenisini açmak mümkün değildir. Geçmişle yüzleşmenin tam zamanı! Test sonuçları bilimsel değer taşımaz.

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
Kaçırılmış Fırsatlar
Geçmişte büyük ihtimalle büyük bir fırsat elde ettiğinizi düşünmüşsünüz. Ve bir şekilde bu fırsat ellerinizden kayıp gitmiş. Siz hala bu kaçan fırsatın yasını tutuyorsunuz ama düşünün ki bu "fırsat" diye tanımladığınız olay aslında belki de ileride şanssızlık olarak tanımlayacağınız bir şey olacaktı, belki şu anki hayatınızda edindiğiniz bir çok güzelliğe erişmenize engel olacaktı. Kısacası siz kaçırılmış fırsat olarak algılıyorsunuz ama büyük ihtimalle herşey olması gerektiği gibi gelişti hayatınızda. Bu nedenle keşkelerinizden biraz sıyrılıp mevcut hayatınızın tadını çıkarmaya çalışın. Deniz Seki'den sizin için 'Pişman Olmadım' şarkısı gelsin.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Kaçırılmış Fırsatlar
Geçmişte büyük ihtimalle büyük bir fırsat elde ettiğinizi düşünmüşsünüz. Ve bir şekilde bu fırsat ellerinizden kayıp gitmiş. Siz hala bu kaçan fırsatın yasını tutuyorsunuz ama düşünün ki bu "fırsat" diye tanımladığınız olay aslında belki de ileride şanssızlık olarak tanımlayacağınız bir şey olacaktı, belki şu anki hayatınızda edindiğiniz bir çok güzelliğe erişmenize engel olacaktı. Kısacası siz kaçırılmış fırsat olarak algılıyorsunuz ama büyük ihtimalle herşey olması gerektiği gibi gelişti hayatınızda. Bu nedenle keşkelerinizden biraz sıyrılıp mevcut hayatınızın tadını çıkarmaya çalışın. Deniz Seki'den sizin için 'Pişman Olmadım' şarkısı gelsin.

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
Kaçırılmış Fırsatlar

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
Result_1440.jpg

Geçmiş İlişkiniz
Hayatınzıda ilk defa, aşkı bulduğunuzu düşünmüşsünüz, ilk defa birisi için 'o olmazsa yaşam çok tatsız olur demişsiniz' ve ne yazık ki o bir şekilde hayatınızdan çıkıp gitmiş. Ama isteyerek, ama onun da elinde olmayan sebeplerle sizi yapayalnız bırakmış ve hayatınızdan çıkıp gitmiş. Onun yerine koyacak birisini bulmak o kadar zor ve o kadar imkansız gibi gözüküyor ki size karşınıza çıkan her insanda hala onu arıyorsunuz. Bugün Leman Sam'ın "Anladım ki hiç kimse sen değil!" şarkısını son bir kez dinleyin ve hayatınızda yeni bir sayfa açın. Hayatınızın başrolünde siz varsınız, yardımcı oyuncular sandığınız kadar da vazgeçilmez değiller.

Cok sacma Leman Sam´in o sarkisinida hic sevmem. Ben hayatimin askini buldum ve onunla evliyim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar