Gel katagorize et beni

ert21

Üye
Tepki
61
insanları katagorize edebilirmisiniz?A sınıfı kadınla Fsınıfı kadın varmıdır?bu kalite çizgisini ne belirler?karizmamıdır etkili olan ? kendine güven yada olgunluk? nedir insanlar arasındaki sınıf farkını doğuran? yetiştirilmemi?karaktermi?ailemi?yani varoşlarda büyüyen bir kadınla BağdatCad. büyüyen bir kadın ayni kaliteye sahip olabilirmi?
köklü bir aileden gelip, özünden iyi bir ev hanımı olanmı kalitelidir sadece yoksa memur hanımları bu kalite ağacının neresinde? ya varoşun kayıp kadınları?
aslında kaliteli kadın deyince aklınıza ne gelir?

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
kaliteli kadın ,nerede , nasıl davranacağını bilen kadındır bana göre..
buna aile ,çevre,eğitim, ve tabi ki dnalarımız katkıda bulunur... ...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
aslında insanları katagoriye ayırmamak lazım...ama ister istemez ayrılıyor...her zaman bakımlı kendine güvenen giyimiyle oturuşu kalkışıyla bile farklı bi çizgisi olan kadınlar daha çok üstün tutulur....köyde yetişen dünyayla bi bağlantısı olmayan gözü açılmamış die tabir ettiğimiz kadınlarsa genelde hep geri planda kalır hatta yok sayılır...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
aslında insanları katagoriye ayırmamak lazım...ama ister istemez ayrılıyor...her zaman bakımlı kendine güvenen giyimiyle oturuşu kalkışıyla bile farklı bi çizgisi olan kadınlar daha çok üstün tutulur....köyde yetişen dünyayla bi bağlantısı olmayan gözü açılmamış die tabir ettiğimiz kadınlarsa genelde hep geri planda kalır hatta yok sayılır...

Aynen; ama kadının üstünlüğü giyimle, oturup kalkma ile belli olmaz. Köyü kadın olarak nitelendirdiğimiz kadınlarımız bile şehirde yaşayıp, yurtdışında eğitim almış bir kadından bile yeri geliyor daha üstün oluyor zekaları ile

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Aynen; ama kadının üstünlüğü giyimle, oturup kalkma ile belli olmaz. Köyü kadın olarak nitelendirdiğimiz kadınlarımız bile şehirde yaşayıp, yurtdışında eğitim almış bir kadından bile yeri geliyor daha üstün oluyor zekaları ile

yani mutlaka öyle...ama ben toplum bakışına göre yazdım...ön planda olan kadınlara bakarsak zaten bu ortada...

Tepki
914
kaliteli kadın ahlakı iyi olan kadındır..
kaliteli kadın iyi bir anne olan kadındır.
kaliteli kadın iyi bir eş olan kadındır.
kaliteli kadın her durumda kendini yetiştirme çabası veren kadındır.
kaliteli kadın dış görünüşüne değil aklına hayran olunan kadındır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar