Gelenek ve Göreneklerimiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
Gelenek ve göreneklerimizin yavaş yavaş kaybolduğu şu zamanımızda bunlara sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum..Hele ki daha eskilerde bizlerinde bilmediği bir çok şeyleri burada paylaşmak ve öğrenmek iyi olacaktır sanırım..Özellikle yörelerimize ait gelenekleri bilmekte oralara bizi alıp götürecektir..

Böyle bir bölüm açılırsa mutlu olurum..Arkadaşların da bu konuda ne düşündüklerini merak ediyorum....

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Gelenek ve göreneklerimizin yavaş yavaş kaybolduğu şu zamanımızda bunlara sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum..Hele ki daha eskilerde bizlerinde bilmediği bir çok şeyleri burada paylaşmak ve öğrenmek iyi olacaktır sanırım..Özellikle yörelerimize ait gelenekleri bilmekte oralara bizi alıp götürecektir..

Böyle bir bölüm açılırsa mutlu olurum..Arkadaşların da bu konuda ne düşündüklerini merak ediyorum....

Bana sorarsanız güzel bir fikir. Diğer üyelerimiz de bu konu hakkında yorum yaparsalar sevinirim.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Bana sorarsanız güzel bir fikir. Diğer üyelerimiz de bu konu hakkında yorum yaparsalar sevinirim.

Benim görüşümde böyle bir bölümümüzün olması yönünde.Sonuçta geleneklerimiz ve göreneklerimiz hakkında bilgi sahibi olmak isteriz.Bölge konusunda da bilgi sahibi olmuş oluruz.Hemen açalım sevgili adminim.

G

GuL_CiCeGi

Misafir
evet hele almanyada doğup büyüyen gencler hanımlar cogu gelenek göreneklerimizi bilmiyor buna bende dahil hıc bırsey bılmıyorum bu sayede cook sey ögrenmiş olur bende acılmasından yanayım

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Gelenek ve göreneklerimizi paylaşıp yaşatmak ve sürdürmek ben de çok isterim.hem böylece günlük hayatımızda da yaşatmış ve devam ettirmiş oluruz.Bilmediklerimizi öğreniriz bildiklerimize de sahip çıkarız.Böyle bir bölüm olursa ne iyi olur.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Çok teşekkür ediyoruz sayın Adminim
Hayırlı olsun,kalıcı güzel paylaşımlara :cicek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar