Gelin adayı 3,damat adayı 5 yaşında!

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
nisanlanancocuklar23ekim2010.jpg
Aileleri, çocukların kendi iradeleriyle davrandıklarını öne sürüyor ve önümüzdeki 10 yıl evlenmeyeceklerini söylüyorlar. On yıl sonra bu çocukların hala çocuk olacaklarını umursamadan...

Suriyeli Halid beş yaşında. Nişanlısı Hala ise üç...
Çocukların aileleri onlar için nişan töreni yaptı, hatta minikler aileleri tarafından alınan nişan yüzükleri birbirlerine taktılar. Halid'in babası Cuma Gulf News'e yaptığı açıklamada, "Halid ya da Hala gelecekte fikirlerini değiştirebilir, ama bizim bu aşamada yaptığımızdan mutlu olduklarını biliyoruz. Halid, Hala ile evlenebilmek için 15 yaşına basmayı bekliyor" diyor.

Aileler tatil sırasında çocuklarının birbirlerine aşık olduğunu anlatıyor. Halid tatilden döndüklerinde aşkından hasta bile olmuş! Cuma, "Halid bana ve annesine Hala ile kalmayı ya da onun buraya getirilmesini istediğini söyledi" diyor. Ancak, aile, normal yetişkinler gibi bunu çok küçük yaşta görülebilen çocukluk aşkı vakası olarak görmeyip ciddiye alıp Hala'nın ailesini aramış.

İddiaya göre, Hala da Halid ile aynı durumdaymış. Bunun üzerine üç ve beş yaşlarındaki çocuklarını nişanlamaya karar vermişler.

Cuma, 20 yıllık evliyken karısı ilk ve tek çocuğu Halid'e hamile iken ve hamilelik sorunlu geçerken Halid'i beş yaşında istediği kişiyle nişanlamaya ve 15 yaşına geldiğinde evlendirmeye yemin ettiğini iddia ediyor.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
yok artık ya çocujlar bu günleri hatırlamayacak bile büyüyünce ne salakça onlar aşktan evlilikten ne anlar ya tövbe tövbe

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Mesajı görüpte tıklarken dedim heralde komik bir resimle karşılaşırım bu yazıyı görünce şok oldum yuh diyorum başka birşey demiyorum haydi bunlar çocuk çocuk bile değil bebek aileleride onlardan beter çocuk allahım yaa sen bu insanlara akılfikir ver o çocuklar birkaçsene sonra bu olay akıllarında bile kalmıyacak

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Geçen gün gazetede okudum ve şok oldum. Bu kadarı da aptallık :alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar