Gelinin acil durum çantası!

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
Gelin çantasında olması gerekenler.
DÜĞÜNÜN en önemli özelliği gelin ve damadın olmasıdır. Düğün hazırlıkları yapıldığı sırada hep güzel şeyler hayal edilir ve en güzel düğünün kendi düğününüz olması için gayret edersiniz. Düğün organizasyonu mükemmel bir şekilde hazırlanmıştır. Hiç bir kusur yoktur, herkes mutlu bir şekilde eğeleniyor.. Gelin ve damat dans için piste ilerlerken, bir anda genç çiftin ayakları dolandı ve yere düştü. Bu sırada gelinin gelinliği, damadın da pantolonu yırtıldı. Yakınlarınız sizi hemen ablukaya aldı.
Ama ne olacak şimdi, iğne iplik yok ki dikesiniz. Herkes eğlenceye geldiği için yanında da size yarayacak bir şeyler getirmemiştir. İşte bu aksilikleri göz önünde bulundurarak size acil durumlar için bir çanta hazırladık. Düğün günü gelin ve damadın veya yakınlarının ihtiyacına hemen cevap verebilecek bir çanta. Düğün gecesi acilen ihtiyacınız olabilecek her şeyi içinde bulabilirsiniz. Bu çantayı düğün boyunca gelin ve damadın yanında bulunan bir kişinin taşıması gerekmektedir. Bu kişi çantayı düğün salonunda gelin odasına koyabilir, diğer durumlarda ise gelin arabasında olması gerekir. Kısacası bu çantayla ilgilenen kişi sizin eliniz ayağınız olabilecek bir kişi olmalı. İmtiyazlı olmalı. İşte düğün çantanızda bulunması gerekenler;

GÜZELLİK İÇİN
-Yüz pudrası
-El kremi, ıslak mendil
-Selpak mendil
-O akşam için kullanılan renklerde makyaj malzemeleri
-Bebe pudrası (gelinliğinizde oluşabilecek lekeler için birebirdir- sadece lekenin üzerine su sürüp pudrayla kaplamanız yeterli.)
-Makyaj temizleme mendilleri (hem yüzünüz hem de gerekirse elbiseniz için)
-Deodorant
-O gece için seçtiğiniz parfümünüz
-O gece sürülen tonda ojeniz ve aseton
-Küçük bir havlu (makyajınızı tazelerken boynunuza koyarsanız gelinliğinizin leke olmasını önlersiniz)
-Saç kurutma makinesi (saçınız için değil, çıkardığınız lekeleri kurutmak için!) -Jöle ve saç spreyi
-Tarak veya fırça (damadın ihtiyacı olabilir)
-10-15 tane tel toka

SAĞLIK İÇİN
-Ağrı kesici- ateş düşürücü
-Sakinleştirici
-Mideniz için anti-asit tabletleri
-Alerji ilacı
-Grip veya nezle ilacı
-Kullanıyorsanız sizin veya sevgili damadın reçeteli ilacı
-Aspirin
-Yara bandı
-Boğaz pastili
-Kolonyalı mendil
-Tampon ya da hijyenik ped.

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
bunları bnde düşünmüştüm :) düğünümde uygulıcam mutlakaa -ciko

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ben de kullanmamıştım hiç ihtiyacımda olmadı hani yaa olurda olsaydı bulunması gereken bir çanta aslında...

fulyabjk

Yeni Üye
Tepki
14
Aslında hepsi gereklide hepsini yanımıza alırsak gelinliği giyip elimize valiz almak lazım :)))

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
bu çanta değil yalnız bavul olmuş :)

ben de çanta falan kullanmamıştım.. o stresle bir de onu hazırlayamazdım zaten :) çok şükür bir şeye ihtiyacım olmadı :D

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Aklıma komşunun gelinine ped için koşturduğum gün geldi hemde düğün başlamışken:miyagi:

H

Hera

Misafir
Çanta hazırLdım ben kendime Parfüm ve makyaş malzemesi acil durum için gereken bana özgü ihtiyaçlarım olan Fuşya pembe bir çanta :utan: masamda durdu 2 ara bir dere parfümü mü sürdüm makyajımı tazeledim ResimLerimde gecenin sonunda Elimdeydi çıkmış fotolarda çok tatlı görünüyordu iyikide yapmışım TeşekkürLerrrrr

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar