Gelininin dişlerini kerpetenle söktü

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Gelininin dişlerini kerpetenle söktü
kayinpeder819icxy5.jpg

Manisa Tecavüz işkence gelin kayınpeder Manisa’da polise sığınan 18 yaşındaki P.U. kayınpederinin kendisini tavana astığını, dişlerini kerpetenle söküp tecavüz ettiğini iddia etti.

Manisa’da gelini P.U.’ya tecavüz edip işkence yaptığı ileri sürülen H.K. ile kendisine yardımcı olduğu ileri sürülen kızı G.K., polis tarafından gözaltına alındı. Polis, olaya karıştığı iddia edilen H.K.’nın eşi C.K.’nın arandığını bildirdi. H.K.‘nın, gelinini tavana bağlayıp dişlerini tek tek söktüğü belirtildi.

18 yaşındaki P.U. bir yıl önce tanıştığı 24 yaşındaki A.K.’yle resim nikâh yapmadan A.K.’nin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladı. A.K., evlendikten 1 ay sonra eşini ailesine teslim ederek askere gitti.

Kancayla tavana bağladı
İddiaya göre, P.U. ile A.K.’nin ailesi arasında anlaşmazlıklar çıkmaya başladı. H.K. bunun üzerine, 4 ay önce eşi C.K. ve kızı G.K.’nin de yardımıyla gelini P.U.’yu ellerinden tavandaki kancaya bağlayarak kerpetenle dişlerini söktü, tecavüz edip ters ilişkiye de girdi. P.U., yaşadıklarının ardından evden kaçarak İzmir’deki akrabalarının yanına sığındı. P.U., polise giderek eşinin ailesinden şikâyetçi oldu.

P.U.’nun şikâyeti üzerine H.K.’nin evine giden polis, ailenin İstanbul’a taşındığını öğrendi. Ancak tüm uğraşlara rağmen H.K.’nin İstanbul’da nereye taşındığı belirlenemedi.
Polis, istihbarat çalışmaları neticesinde, dün Manisa’ya gezmeye geldiklerini belirlediği H.K. ile kızı G.C.’yi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen baba-kız, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis, H.K.’nin eşi C.K.’nin ise arandığını bildirdi.

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.280
Neden serbest bırakılmış ki işte ben buna çok kızıyorum :mad:
başkalarınında canı yansın diyemi hiç anlayamadım ben bu adaleti zaten :(

payLaşım için sağoL

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
Neden serbest bırakılmış ki işte ben buna çok kızıyorum :mad:
başkalarınında canı yansın diyemi hiç anlayamadım ben bu adaleti zaten :(

payLaşım için sağoL

haklısın valla katılıyorum sana..
bi de gelin de insanın evladı... insan evladına böyle bişey yaparmı hiç yaaa...

munise

Daimi Üye
Tepki
365
Bu ne biçim bir vijdansızlık,hiçmi ALLAH'tan korkmuyor bunlar adaletten serbest kalmışlar ama ya ilahi adaletten,ondan nasıl serbest kalıcaklar çok merak ediyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar