Genç kızın ayrılık intiharı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
oya-tursucu.jpg

Genç kızın ayrılık intiharı

Mersin'de bir iddia bayisinde çalışan genç kız, aralarında gönül ilişkisi olan işyeri sahibinin bulunduğu apartmanın altıncı katından, iddia bayisinin önüne atlayarak intihar etti.

Daha önce iddia bayisinde çalışan Oya Turşucu (22), işyeri sahibi iki çocuk babası Necmi Yamaç'a (35) gönlünü kaptırdı. Bir süredir Yamaç ile aşk hayatı yaşayan genç kız, işyeri sahibiyle aralarında anlaşmazlık çıkması sonucu ayrıldı.

Daha sonra işyeri önüne gelen Turşucu, intihar etmek için iddia bayisinin bulunduğu Karaçay Apartmanı'nın çatı katına çıktı. Apartmanın çatısının kilitli olduğunu fark eden Turşucu, özel bir hastenede çalışan Serkan Aykan'ın 6'ncı kattaki evinin kapısının zilini çaldı. Kapıyı açan Aykan'a eşinin
oya-tursucu200.jpg
evde olup olmadığını soran genç kız, evin sahibinden 'Eşim evde yok' cevabını alınca 'Sizinle görüşmem gerekiyor' diyerek koşar adımlarla girdiği evin mutfağından kendisini boşluğa bıraktı.

Olay yerine gelen polisin, genç kızın intihar ettiği evde bıraktığı çantasında yaptığı incelemede 'Necmi seni çok seviyorum' yazılı bir not çıktı. Ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan genç kız yaşamını yitirdi. Polis, iddia bayisi sahibi Necmi Yamaç ise ifadesine başvurmak için gözaltına aldı.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
aklınca adama ceza vermiş bu intihar etti diye adam karalar bağlayacak ya....
yaşı da 22 yani çocukta değil sen evli çocuklu adamla aşk yaşa sonra da intihar et...bakalım bunu hesabını nasıl vereceksin....

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Ah kızım ah seni doğuran ana' yıda mı düşünmedin bir ateş düşürdünse kendi ocağına düşürdün.o adam sadece hava atar benim için intihar etti diye.

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
işyeri sahibi iki çocuk babası Necmi Yamaç'a (35) gönlünü kaptırdı!!
Kaptırmayacak efendim kaptırırsada kalbinde saklamayı bilecek o sevgiyio memlekette başka adammı kalmadı ..adamında ocagını söndürecekmiş az kaldı..

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
işyeri sahibi iki çocuk babası Necmi Yamaç'a (35) gönlünü kaptırdı!!
Kaptırmayacak efendim kaptırırsada kalbinde saklamayı bilecek o sevgiyio memlekette başka adammı kalmadı ..adamında ocagını söndürecekmiş az kaldı..

iyi de adam da boş burmamıştır bi gönül oyunu yaşayayım demişrtir salak kızda o tuzağa hem düşmüş hem de ciddiye almış.....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar