Geniş Aile'ye sezonun ilk eleştirisi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
541451_detay.jpg

Geniş Aile'ye sezonun ilk eleştirisi!

Sezonun ilk bölümü bu haftaiçi yayınlanan Geniş Aile dizisi, Mesut Yar'dan ilk eleştirisini aldı. İşte Mesut Yar'ın Posta'daki yazısı:
Geniş Aile erimiş yahu...

Vay be arkadaş benim Geniş Aile’m (Kanal D) feci daralmış. Anlaşılan dizideki takvime göre 15 aylık arada kıran girmiş mahalleye. Kosnik dedemiz Nusret genç bir kıza kaçmış. Şukufe, Amerikan vatandaşı olmuş. Kunter gitmiş, mahallenin dedikoducu pencere güzelleri filan da gitmiş. Bildiğin erimiş kadro; Cevahir’in göbeği gibi...

Bir de nedenini anlamadığım bir gerilim girmiş diziye. Daha çok hüzün daha az kahkaha filan olmuş. Ramazan erken gelmiş, okullar sanki hiç kapanmamış, referandum oylanmamış, Koyu Bilal parayı bulmuş, 15 ayda mahalleyi bir bıyık ekolü sarmış falan... İlk bölümünde kavuşma sevincimizi saymazsak tuhaf bir yabancılık yaşadık Geniş Aile ile aramızda. İnşallah çabuk erir aramızdaki buzlar. Ekranda şöyle göbeğini tuta tuta güleceğin başka da kaç dizi var?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben pek izlemedim en çokta kosnik herifin kçmış olmasına şaşırdım neden ayrıldı ki diziden

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bilmiyorum ki canımcım; ama ben eski halini daha bir özledim daha ilk bölümden ya :gitme:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
aaa ben o kısmını kaçırmışım demekki:sok kosnik herifi ölmüş sandım:panter: ben de kısa zamanda neler olmuş diye düşünmüştüm:utandim:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
aynen ben de öyle biraz fazla izlersen sıkılıyorum aralarındaki diyaloglar bana anlamsız geliyor abartılı ilk başta beyenmiştim halbuki ama sonra sıkıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar