Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Gecede hüzün var, gecede acı var, gözyaşı var, hüzünlü MaVi var,dinmeyen bir sancı var gecede. Gecede her şey var da bir tek sen yoksun.
Belki güzel bir anı,belki son mutluluğum yada kaybettiğim gülümseyişim. Ama kısaca ben yüreğimin sızısı diyorum sana.Gözlerimi kapadıkça aklıma geliyor yaşananlar.Olsa da olur olmasa da olur demiştim,kimbilir geçici bir heves, kısa sürecek bir hayal , belki bir macera demiştim senin için kendi kendime.Nereden bilecektim ki seni öyle delice seveceğimi.Bir yasak düştün benim için. Ulaşılması imkansız bir hayalin baş rolü.
Bazen bir mutluluk kaynağım, bazen gözyaşım. Ama şunu biliyorum ki sen benim en büyük aşkım ve hep öyle kalacaksın.
Seni karanlıklarda sevmeye mahkûm edilen ben; zincire vurulmuş bedenimle, onuru kırılmış yüreğimle söz geçiremiyorum kendime. Seni sevmek,seni düşlemek bu kadar haramken,yasakken yüreğime şunu iyi biliyorum ki; seninim,sende benim.Bir ışıksın Tanrı'dan,bil ki her an seninim,seninleyim.
Uyuyamadığım gecemden dizeler sana akıyor.Gitmeyi ne kadar istedimse de gidemedim senden uzaklara.Yüreğim daha çok yandı, tutsak kaldı sende.Kaçamadım senden, sevdamdan..Ruhum, bedenim kenetli can özüme.
Tut elimi, al avuçlarına hapset! Sarıl ki, kırılsın faylarım, yer yerinden oynasın depremlerinle! Kanat yüreğimi, aksın gül damlaları aşkın denizine. Eri Erit Eriyelim, dolalım bir kaba yeniden ' can ' diye! Çıkalım benlikten, ' biz ' olalım biz ! olmak sadece hayalken şu dünyada yine de olalım can olalım ne çıkar kısacık hayalde olsan.
Dayan yüreğim diyorum dayan! pes etme, vazgeçme sevmekten; yasak da olsa, karanlıkta da kalsan pes etme, dayan. De ki: Yazgı, talih. Ağlama, küsme dayan! Tutun yaşama.Onsuz onu sevmeye, ona yanmaya devam et. Onu sarmaya, onun olmaya. Budur sevmek, aşka yanmak.Köze dönerek söne söne, kül olup savrulmak budur, de.
Kazanmak istiyorum bu savaşı senin adına, senin için. Hayallerimi, nefsimi, kendimi bir kenara iterek.Yenilerek yenmek istiyorum. Yüreğimi sende bırakarak, seni sana.Sana yenilerek kazanmak istiyorum bu savaşı. Sen orada; mutlu, umutlu, erinç içinde dimdik duruşunla kal. Çocuksu parıltılarıyla dupduru gülsün gözlerin, yeter! Ben burada; avuçlarım arasında hayallediğim o çocuksu masum yüzünü yüreğime ' can 'diye sararım. Sen mutlu oldukça ben misliyle mutlu olurum can.
Sana dokunmayacak, gözlerinin içine bakamayacaktım! Susuzluğun la yanmayı göze alacak; içmeyecektim can suyunu pınarlarından. Kurutacaktım sevi dallarımı, dalsız-budaksız kalacaktım! Yapabilir miyim ki can özüm becerebilir miyim ki. Olmasan da yanımda sensiz kalmaya dayanabilir miyim ki.Elime, koluma, dilime, yüreğime kelepçe vurabilir miyim ki! Olmuyor yapamıyorum beceremiyorum can.Seni sana,beni bana,seni bensiz,beni sensiz bırakamıyorum !!! Artık ben bir mahkûmum.Ben; sevda mahkûmuyum! Ben;Yasak zamansız bir aşkın mahkumuyum! Cezam müebbetttt
Herkes karşılıklı olmasından yanadır ama şu gerçeği kabul etmek gerekir ki aşk tek kişiliktir. Karşı taraftan gelecek tepki ne olursa olsun o hükmünü sürdürür. Süresini de kendi belirler, şiddetini de.
Sen sevdiğine kavuşamadıkça o vurur da vurur. Kanar yüreğin, içine akıtırsın gözyaşlarını. Acını kimseye belli etmeden kendi kendine yaşadığını sanırsın ama bir gün aynaya baktığında karşındaki yüzü tanıyamazsın. Sonunda acılarla perçinlenmiş bir yüreği muhafaza eden bedenin de zamanla darbelere dayanıklı hale geldiğini öğrenirsin."
'' B e n S e n i '' Uzaklardan Sevdim Mesafelere '' İ N A T ''
'' B e n S e n i '' Dokunmadan Sevdim Elele Gezen Sevgililere '' İ N A T ''
'' B e n S e n i '' Baharda Sevdim Kışa Yazına İNAT..
'' B e n S e n i '' Senden Habersiz Sevdim Beni Sevmeme İhtimaline '' İ N A T ''
'' B e n S e n i '' Çığlık Atarcasına Sevdim Hüzünlü Sensizliklere '' İ N A T ''
'' B e n S e n i '' Her Zaman Sevdim İçine Sığdıramadığım Saatlere '' İ N A T ''
'' B E N .. S E N İ .. K E N D İ .. Y Ü R E Ğ İ M D E .. S E V İ Y O R U M '' SEVGİLİ..
"Gerçek aşkı yanlış zamanda yakalayanlar için .Bir yasak aşk "Yanlış zamanda, yanlış yerde. Doğru kişiye aşık olmaktı. AŞK. Meyvası güzel olsada, Susmak lazımdı,konuşmadan susmak.Sonsuzluğu yakalayana kadar .