Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı?

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
gerçek dostu bulmak deneyim ve şanstan ziyade zaman ister bulmak şöyle baksak etrafımıza dost olan insanlar ya 10yıllık uzun seneler arkadaş olan insanlar benimde var öyle bir dostum beraber güler beraber ağlarız çocukluk arkadaşım onca seneler geçti kopamadık şimdi zor durumda Allah yardımcısı olsun nçok üzülüyorum ona

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
önce kendimizin gerçek dost olması gerekir bence ,
günümüzde ne dost olack kadar insanlara ayırack vaktimiz var ,nede bulmak için bir çabamız
kanımca böylee:dusun:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Hülyacım kesinlikle katılıyorum sana. Evlenmeden önce daha sık görüşürdük en yakın arkadaşımla; ama şimdi hem ev hem de iş telaşı yüzünden görüşemez olduk. Ayda yılda 1 görüşürüz. :dusun: Çocukluk arkadaşlarım desen herkes başka bir yerde. Bir koptukki sorma.:dusun:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
birde çoluk çocuk olsunda asıl ozaman gör arinacım,

çevreyle ilişkin iyice azalıyor ,
sanırm bunların hepsi birer bahene ,artık günümüz insanı pc ,tel ,tv varken kimselere dostlara ihtiyaç duymaz olduu

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
birde çoluk çocuk olsunda asıl ozaman gör arinacım,

çevreyle ilişkin iyice azalıyor ,
sanırm bunların hepsi birer bahene ,artık günümüz insanı pc ,tel ,tv varken kimselere dostlara ihtiyaç duymaz olduu

Maalesef öyle:( Şimdi bir arkadaşımın bebeği olacak. Diğeri evleniyor. Bizde de bebek olursa yandık:)

En çokta tebrik mesajı atarlar ya aramak yerine ona sinir olurum. Yani insanlar o kadar konuşmaktan aciz:dusun:

derin deniz

Daimi Üye
Tepki
405
gercek dost heyhatttt bence karsınıza cıkacak ınsanla ılgılı dost eger adam gıbı adam degılse sen zamanınıda versen emek de harcasan bosuna sanırım sans faktörü önemlı burda
:(

G

guzelcem

Misafir
büyük konuşmak gibi olmasın ama en yalnız olduğum zamanlarda bile yanımda 2-3 dostum mutlaka olur...
yalnızlık şans işi ama dost bulmak deneyim işi bence... ne kadar ters giderse gitsin işler,mutlaka kişinin kafasına göre birileri vardır çevresinde bir yerlerde...onu bulup çıkarmak kişiye kalmış, hayırlı dostlarla karşılaştırsın RABBİM.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
bırtane can dostum bvardır oda cocukluktan
10 yıl gorusmesek hı bırsey eksılmez aramızda
hemdeneyım hem sans ısı bence

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
valla benim dostlarım da hep lise çagından birbirimizi çok iyi tanıyoruz artık zaten başka da dost bulmak için ne çabam ne vaktim oldu hayatımda fazla insan isteyen biri değilim zaten az ve öz

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
iyi insanı bulduğunuzda kıymetini bilin şans her zaman yaver gitmez:gitme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar