Gercekten öyle midir?

mahya

Üye
Tepki
81
Korktuğun şey başına gelir cümlesi zaman zaman kişiyi tabiki sıkıntıya düşürebiliyor. örneğin..
harika bir ilişkinin içerisinde çiftlerden birinin zihnine bir düşünce düşüyor. Düşünce zihinde şöyle bir yolculuğa çıkıyor: sevgilim ya benden ayrılırsa, veya ya aldatılırsam ben ne yaparım, yıkılırım ya ne yaparım ben onsuz, uff ya bunları düşünmiyim, korktuğun şey başına gelir derler, düşünmek istemiyorum, şimdi bundan korkuyorum başıma mı gelecek acaba, uff ya neden böyle saçma sapan şeyler düşünüyorum gibi…

Birgün böyle bir durumla karşılaşırsanız şunu düşünün: Zihniniz gökyüzü ve düşüncelerde bulutlar. Bulutlar gökyüzünde belirdiğinde bırakın hareket etsin çünkü edecekler:)Bir süre gökyüzünde hareket ettikten sonra gözden kaybolacaktır. Onu rahat bırakın ki gitsin. Düşünce geldiğinde üzerinde durmayın, panik yapmayın, gidecektir. Onunla ilgilenmek yerine nefesinize odaklanın ve yavaşça nefes alın ve aynı süratle verin, iyi gelecektir.

İnadına bir güç yoktur ama..
Denk gelir..
Haa sizin batıl inancınız varsa bilemem tabi .

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben inanıyorum açıkcası. İyi düşününce hayata pozitif bakarsın. Kötü düşnmek her zaman bir olumsuzluk getirir insana.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
valla bu konu çok muallak...ne desem yalan olur...kader diyelim:kptmya: ama şunu biliyorum neye çok bahane verirsen başına gelir:sim3:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bende inaniyorum gercekten bazen kötü düsünüyorum daha beteri basima geliyor:sim3:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Beyin gücüyle insanın göz rengini bile değiştirebileceğini okumuştum.
Hafife almamak lazım , henüz farkında olmadığımız gerçek bir güce sahibiz bence.
Düşüncelerimizle hayatımızı yönlendirebileceğimize inanıyorum.

OP
R

Rosie

Misafir
ne düşünürsen o olur derler.Bana da oluyor bazen özellikle kötü bir şeyler düşündüğümde

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar