geri gelmez çocukluğum.....

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
Neler aldın hayat benden bir bilsen…
Birçok sevdiğimi, umutlarımı, belkilerimi , neşemi, oyunlarımı, çocukluğumu.. En çok çocukluğuma üzüldüm ama. Umudum belki hala var biraz, ama çocukluğum yok. Oynadığım oyunlar, koştuğum bahçe, şeker veren teyze, terliyken su içtiğim çeşme… Hiçbiri yok artık. Yoklar yerlerinde. Kimi kırılmış, kimi “yıkılmış”, yenilmiş sana…
Sabah kalktığımda yine bahçede oyun oynama isteği duymak istiyorum. Onu bile almışsın be hayat. O hissi de duyamıyorum. Görmek istemiyorum bu dünyanın pisliğini, yine çocuk gibi bakmak istiyorum sana, içimde kuşku olmasın istiyorum. Gerçek niyetleri bilmek istemiyorum! Yine masum oyunlarda kötü olarak en fazla “oyunda” mızıkçılık görmek istiyorum… “Yaşamda” değil. Sadece oyunda sahte hayvan taklitleri istiyorum. Gerçek değil.. En fazla ağızdan çıkan ateş sesleri ve sahte ölüm taklitleri istiyorum. Gerçek değil…
Çok şey mi istiyorum… Sadece çocuk kalmak…
Biliyorum sana biraz haksızlık ediyorum. Her aldığın iyi, her aldığın sevdiğim şeyler değildi… Bendeki “kötü”leri de zehirleri de aldın. Düşüncesizliğimi, deneyimsizliğimi aldın. Olgunluk, bilgi, beceri… Belki de fazlasını verdin. Ama sadece “belki”.
Aldın, alıyorsun, alacaksın… Zaten sahip olamadığım senin hesabını sormuyorum…
Ama keşke çocukluğum kalsaydı be hayat… Daha da kötüsü gençliğimi de alıyorsun her geçen gün.
Daha ne alacaksın benden? Ne vereceksin? Merak ediyorum…
(her hakkı yüreğimde saklıdır)

alıntı...

OP
sementha

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
Çocukluğumu istiyorum

Eskileri yeniden gördüğünde anlıyor insan
Ne çok değişiyoruz...
Sıkıca sarılmak geliyor içinden küçükmüş gibi
Bırakmamacasına,
Arada geçen mesafeyi hiç görmeden.
Birikirmiş meğer anılar,
Gördüğünde anlarsın.
dostların bile arasına giren koca bir zaman var...
ne güzel di oysa çocukluk,
düşünmeden anlatırdık yaşadıklarımızı.
çocuklukta dostluklarda bir başka oluyor,
büyüdük hesap tutar olduk,
sorgular olduk her şeyi.
oysa ne çok severdik birbirimizi...

sevinçlerime….
alıntı..

OP
sementha

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
bi an olsada dönebilsek şöyle 1 saatliğinede olsa çocukluğumuza negüzel olurdu depilmi???

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Bazen her insana olduğu gibi,hayatın o ağır yükünden sıkıldığım zamanlarda bende çocukluğuma geri dönmek istiyorum..
Sokakta tam oyunun en güzel yerinde,annemin balkondan yeniden beni çağırmasını,arkadaşlarımla birlikte komşuların ziline basıp kaçmayı,daha neleri neleri..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar