Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İngiltere`de yapılan bir araştırmaya göre kadınların üçte birinin, içine sığamayacakları kadar dar elbiseler aldıkları ortaya çıktı. Şimdi sorumuz bayanlara:Sizin de bu tür alışkanlıklarınız var mı? Varsa nedeni?
aynen her zaman için rahat giyim daha iyidir
ne o dar kıyafetin içinde rahat hareket edemeyeceksem ne diye giyeyimki hem rahatsız olurum ben hatlarımın çıkmasından :kizdim:
Kot pantolon seçerken çok bol olmamasına dikkat ediyorum çünkü zamanla açılıyor..
Fakat bazen kadınlar rejime başladıklarında özellikle kendi bedenlerinden ufak beden tercih edip motive olabiliyorlar , bana masum görünüyor bu durum
bazen sırf rengini beğendim diye hiç giymeyeceğim modeller alır kenara koyarım hiç giymem ama arada dolabı açar bakarım bir kaç dakika için rahatlar kapatırım dolabı rahat rahat
begendıgım ve rahat ettıgım kıyafet alırım ne o sankı herhan patlıyacakmıs gıbı nıye dolanıyım rahatsız bır sekılde o bence kılo preblemı yapanlar ıcındır