KraLiçe
Daimi Üye
Bursa’nın Orhangazi İlçesi'nde geçen pazartesi gecesi şofbenden sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitiren 11 yaşındaki Gizem Bera Yüksel'in ablası, 12 yaşındaki İrem Sıla Yüksel, tedavi gördüğü Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ndeki yaşam mücadelesini kaybetti.
Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi yoğum bakım ünitesinde pazartesi gecesinden beri solunum cihazına bağlı olan İrem Sılay Yüksel saat 18.30’da yaşamını yitirdi. Yaşam savaşını yitiren İrem, yarın aynı olayda ölen kardeşi Gizem Bera Yüksel’in yanında Orhangazi İlçesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.
İREM’İN CENAZESİ ORHANGAZİ’YE GÖTÜRÜLDÜ
Bursa’da pazartesi akşamı kardeşi ile birlikte banyo yaparken şofbenden zehirlenerek yaşamını yitiren Gizem’den sonra yoğun bakımda yaşam savaşı veren ablası İrem Sılay Yüksel’de hayata tutunamadı. İrem’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemenin ardından Orhangazi’ye götürüldü. Erenler Camii morguna konulan İrem, yarın cuma namazından sonra Gazi Orhanbey Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Orhangazi Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemenin ardından Orhangazi Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile Orhangazi’ye götürülen 12 yaşındaki İrem Sılay Yüksel’in cenazesi ilçedeki yakınları tarafından karşılandı. Yüksel ailesinin Orhangazi’de Arapzade Mahallesi’ndeki evleri ölüm haberinin duyulmasının ardından ziyaretçi akınına uğradı. Ölen iki kız kardeşin amcası Ahmet Bodur, Uludağ Üniversitesi Tıp Hastanesini suçladı.
Gazetelerde çıkan haberi hatırlatan Bodur, "Uludağ Üniversitesi açıklama yapmış, Orhangazi Devlet Hastanesini suçlamış. Böyle bir şey yok. Onu diyen kimse gelsin ben anlatıyım. Olayın başından sonuna kadar ben vardım. Orhangazi Devlet Hastanesi yetkilileri ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Uludağ Üniversitesine götürdük orası kabul etmeyince Şevket Yılmaz’a gittik. Şevket Yılmaz’da kabul etmedi, ancak olayın basına yansımasından sonra İrem’i buraya yatırabildik" dedi.