Gönül Penceresi
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 yk hindistancevizi
1 tüp limon esansı
1/2 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı yoğurt
1 su bardağı un
Göz kararı tarçın
İçine :Gül Reçeli
Üzerine udra Şekeri
Şekeri ve yumurtayı köpürtüp diğer malzemeleri ekleyin yağlı kağıt serilmiş düz bir tepsiye ince şekilde dökün 160 derecelik fırında altın rengi olunca çıkarıp bir kısmını kalpli ve yıldızlı kurabiye kalıbıyla bir kısmını resimdeki gibi dikdörtgen kesip kalp kalıpla pencere açın düz olan dikdörtgene gül reçeli sürüp üstüne pencereli olan keki koyun pudra şekeri serpin ortadaki boş kısmı gül reçeli ile doldurup servis yapacağınız tabağa alın
Afiyet Olsun