Gözleri Çiçek Bahçesi

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Gözleri Çiçek Bahçesi….
Bilmiyorlar, bu yürek seninle var oluyor! Çapıyorsa, atıyorsa kalbim sevgimdendir….

DAE26ADAE39EAA889CE7652AC56786.jpg

Gözleri Çiçek Bahçesi….
Dilimden düşmüyorsun ama kimseye anlatmıyorum. Nazar değer diye korkuyorum. İnsan en çok aşıkken kendi kendine konuşuyormuş meğer! Belki de o yüzden, aşk deliliktir diyorlar…

Kaç yıl geçti aradan yüreğimin sesini duymayalı, yüzümde güler açmayalı kim bilir? Tam kapamışken aşk kitabını, yeniden seninle okumaya başladım.

Belki de bunlar aklımın son çırpınışları. Bana gitme diyor, kayıp düşme bu büyülü çukura. Dinlemiyorum, elimde değil, sana doğru düşüyorum….

Her şey bir filmin kareleri gibi.. Bakışmamız, öpüşmemiz.. Sanki biz yan yana gelince melekler sadece ikimizin duyabileceği bir şarkı çalıyorlar.

Dans edelim mi bir gün? Sokağın ortasında, yağmurun altında, insanların gözü önünde, hiçe sayarak dünyayı dans edelim mi?

Sussun bütün notlar, sadece bizim şarkımız çalınsın. Aşkı anlatmayan bütün şiirler yansın. Aşka inanmayanlar, bizden uzak dursun.

Birinin kokusunu tanımak, birini o yokken de hissedilmek nasıl bir mucizedir? Aşk, insanı böylesine kendinden geçirir mi?

Daha önce hiç mi sevmemiştim? Hiç mi aşkla yanıp tutuşmamıştım? Hiç mi geceler boyu dikip tavana gözlerimi birini düşünmemiştim? Senin farkın ne?

Ah benim sarhoşluğum! Ah benim gözleri çiçek bahçesiyle dolu sevdiğim! Biz de biter miyiz bir gün? Biz de eski sevilenler gibi yabancılaşır mıyız?

Ver elini gidelim buralardan… Kalırsak birlikte yaşayabilir miyiz? Koruyabilir miyiz sevdamızı? Kalk gidelim ne olur! Gidelim ki, bizden başkası kirletemesin bu aşkı!

Alıntıdır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar