Guerlain - Idylle

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Guerlain Idylle Bayan Parfümü

Idylle.jpg

Bir kadın hayal edin, bakışlarından şehveti okuduğunuz, teninden esen rüzgârlarda mest olduğunuz. İşte Guerlain Idylle böyle hayaller kurduran bir koku.

Kendine güvenen her kadın böyle bir parfüme sahip olmak ister. Guerlain Idylle çarpıcı, seksi ve feminen bir parfüm.

Guerlain Idylle, zambak, frezya, nilüfer ve gül gibi en nadide çiçeklerin özlerinden oluşan muhteşem bir karışım. Çiçeklerin damarlarından damlayan gizem bu şişede toplandı.

Damlaya benzeyen şişesi ile doğallığı anımsatan Guerlain Idylle, masum gibi görünen aslında çokta masum olmayan bir koku. Etkilenmemek elde değil. Guerlain Idylle, şehvetin damlası.

Guerlain Idylle EDP Bayan parfümü fiyatı ise 100ml 300 TL.

ALINTI

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Sanırım artık aradığım parfümü buldum. İnanılmaz güzel bir parfüm, yaz-kış sıkılmadan kullanılabilecek bir koku.

Armani-Idole ve Guerlain-Idylle benim 2 favori parfümüm bundan sonra:eek:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485

Yıl: 2009
Koku ailesi: Floral Şipre
Üst notalar: Frezya, gül, ahududu, liçi meyvesi
Orta notalar: Yasemin, inci çiçeği (lily of the valley), şakayık, zambak
Alt notalar: Misk, paçuli

I'm singin' in the rain, just singin' in the rain..Idylle (İdil okunuyor, anlamı: gerçek aşk) tıklayın ve reklam filmini
izleyin. Fransız aktris, şarkıcı, dansçı Nora Amezeder parfümün genç, etkileyici yüzü. Nora, 'singin in the rain ' i söylüyor, fısıldar gibi...

2009'da çıkan, en iddialı diyebileceğimiz koku Guerlain Idylle. Bahar çiçeklerinden bir buket yaratmış, kendi deyimiyle Bay Wasser. Özellikle kullandıkları ahududu ve liçi meyvesi aromalı 2008 hasatı güllere vurgu yapıyor.

Şişesinin, Calvin Klein Secret Obsession'a, kokunun da Narcisso Rodriguez For Her Intense'e benzediği tartışmalarını bir kenara bırakırsak, parfüm oldukça başarılı. Ben özellikle, çiçeksi bölümlerin yatışmaya başlayıp, o yumuşak misk ve paçulinin ortaya çıktığı kısımları beğendim. Parfüm bize yeni birşey sunmuyor. Son zamanda çıkan parfümlerle paralel konseptte ilerliyor. Denemeye değer..

Alıntı

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Kızlar,

Ben bu kokuya bayıldım-hmm-hmm Hatta aşık oldum-hmm
Çiçek kokusu bu kadar mı güzel olur-hmm Ayrıca çok kalıcı bir parfüm. Kesinlikle tavsiye ederim.:eek:

Artık Idylle benim parfümüm:kupa:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar