Gül Böregi-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre
gulborek.jpg


[FONT=verdana, geneva]Malzemeler:[FONT=verdana, geneva]3 su bardagi un[FONT=verdana, geneva]1 yemek kasigi kuru maya[FONT=verdana, geneva]Ilik su ve tuz[FONT=verdana, geneva] [FONT=verdana, geneva]Ici icin:[FONT=verdana, geneva]400g kiyma[FONT=verdana, geneva]1 adet kuru sogan[FONT=verdana, geneva]2-3 dal maydanoz[FONT=verdana, geneva]1 yemek kasigi salca[FONT=verdana, geneva]Yumurta[FONT=verdana, geneva] [FONT=verdana, geneva]Hazirlanisi:[FONT=verdana, geneva]Ilik suda mayayi ezin ve diger malzemeleri ekleyip yumusak bir hamur elde edin. 1 saat bezin altinda bekletin.[FONT=verdana, geneva]Sogan ve maydanozu dograyin. Kiyma, sogan, maydanoz ve salcayi karistirin.[FONT=verdana, geneva]Hamuru bezeler yapip oval seklinde acin ve icini koyun. Kenarlarini kivirin.
gulborek1.jpg

Firinda 200derecede[FONT=verdana, geneva] [FONT=verdana, geneva]pisirin. Pismeye yakin pideleri firindan cikarin ve üzerine yumurta kirin. Hamurun kenarlarinada biraz sürün ve tekrar firina koyun. Yumurtalar pisince cikarin.
[FONT=verdana, geneva][FONT=verdana, geneva]Üzerine susam veya cörekotu serpin. 200derece firinda pisirin.
Afiyet Olsun..[FONT=verdana, geneva][FONT=verdana, geneva][FONT=verdana, geneva][FONT=verdana, geneva] [FONT=verdana, geneva][FONT=verdana, geneva][FONT=verdana, geneva][FONT=verdana, geneva]ALINTI
 

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
66.512
Tepki
60.168
Puan
113
Yaş
33
Konum
kocaeli
Çok lezzetli bir tarif canimcim tesekkür ederim :hhhhhh:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst