incitanemtuana
Daimi Üye
![gulborek.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg.webme.com%2Fpic%2Fl%2Flezzetmekani%2Fgulborek.jpg&hash=195b4a089d7d2b3445cf69e31f304396)
[FONT=verdana, geneva]Malzemeler:[FONT=verdana, geneva]3 su bardagi un[FONT=verdana, geneva]1 yemek kasigi kuru maya[FONT=verdana, geneva]Ilik su ve tuz[FONT=verdana, geneva] [FONT=verdana, geneva]Ici icin:[FONT=verdana, geneva]400g kiyma[FONT=verdana, geneva]1 adet kuru sogan[FONT=verdana, geneva]2-3 dal maydanoz[FONT=verdana, geneva]1 yemek kasigi salca[FONT=verdana, geneva]Yumurta[FONT=verdana, geneva] [FONT=verdana, geneva]Hazirlanisi:[FONT=verdana, geneva]Ilik suda mayayi ezin ve diger malzemeleri ekleyip yumusak bir hamur elde edin. 1 saat bezin altinda bekletin.[FONT=verdana, geneva]Sogan ve maydanozu dograyin. Kiyma, sogan, maydanoz ve salcayi karistirin.[FONT=verdana, geneva]Hamuru bezeler yapip oval seklinde acin ve icini koyun. Kenarlarini kivirin.
![gulborek1.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg.webme.com%2Fpic%2Fl%2Flezzetmekani%2Fgulborek1.jpg&hash=3da5da2a17907208e2cff615ea71d585)
Firinda 200derecede[FONT=verdana, geneva] [FONT=verdana, geneva]pisirin. Pismeye yakin pideleri firindan cikarin ve üzerine yumurta kirin. Hamurun kenarlarinada biraz sürün ve tekrar firina koyun. Yumurtalar pisince cikarin.
[FONT=verdana, geneva][FONT=verdana, geneva]Üzerine susam veya cörekotu serpin. 200derece firinda pisirin.
Afiyet Olsun..[FONT=verdana, geneva][FONT=verdana, geneva][FONT=verdana, geneva][FONT=verdana, geneva] [FONT=verdana, geneva][FONT=verdana, geneva][FONT=verdana, geneva][FONT=verdana, geneva]ALINTI