Gülben Ergen bir çuval inciri berbat etti!

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Gülben Ergen'in öncüsü olduğu 'Çocuklar Gülsün Diye' projesine Ergen'in ricası karşılığında maddi destek verecek olan Ağaoğlu, destekten vazgeçti. Peki ama neden?

"Çocuklar Gülsün Diye" projesiyle anakolu açan ünlü sanatçı Gülben Ergen'in adresi Yeni gayrimenkul projesi ve aldığı reklam ücretiyle gündeme gelen Ali Ağaoğlu oldu. Ağaoğlu'ndan projeye maddi destek isteyen Ergen, söz aldı. Ancak bu anlaşmayı Twitter'da deşifre edince bir çuval inciri berbat etti.

attachment.php

GÜLBEN ERGEN MADDİ DESTEK İSTEDİ

Geçtiğimiz günlerde bir restoranda Ali Ağaoğlu ile karşılaşan Gülben Ergen, projesi için maddi destek istedi. Ağaoğlu, Ergen'in ricasını kıramadı ve hiç bir masraftan kaçınmadan "Çocuklar Gülsün Diye" projesine katkıda bulunup bir anaokulu yaptırmaya karar verdi ve "Her zaman yanınızdayım" dedi.

AĞAOĞLU'NUN ŞARTI VAR

Ancak Ağaoğlu'nun bir şartı vardı... Vereceği desteğin medya tarafından duyulmamasını istedi. Gülben Ergen de bu konuda Ağaoğlu'na söz verdi. Fakat çok geçmeden verdiği sözü unutan ünlü sanatçı, gelişmeleri sıcağı sıcağına Twitter'da paylaştı. Ağaoğlu'nun hiç bir masraftan kaçınmadan projeye destek vereceğini duyurdu. Böylelikle haber medyanın da kucağına düşmüş oldu.

ERGEN TWİT'LEDİ AĞAOĞLU DESTEĞİ ÇEKTİ

Yapacağı desteğin saklanmasını isteyen Ali Ağaoğlu, haberlerin medyada yer aldığını görünce destekten vazgeçme kararı aldı. Yaşadıklarını da dün akşam TV8 kanalında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Bunu Konuşalım' programında anlattı.

Kaynak: Milliyet

Ekli dosyalar

• fft16_mf1000433.Jpeg
    fft16_mf1000433.Jpeg
    18,3 KB · Görüntüleme: 93

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ah gülben adam ne güzel vericek yardimi tutsana dilini-kizgin
zaten bencede böyle olmali yapilan iyilik heryerde söylenmemeli

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.983
Gülben Ergen'i bir türlü sevemedim gitti nedense :hihh: Ali Ağaoğlu'na ayıp etmiş söz vermişsin tut bari çeneni :ilknur: Twitter'a yazınca bilmiyor sanki neler olacağını illa kendine gündem yaratacak ..

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.983
12156503.jpg

Niyeti için teşekkür ederiz

"BEN SÖZÜMDE DURURDUM"

Gülben Ergen, ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun 'Çocuklar Gülsün Diye' projesine vereceği 150 bin TL'lik destekten vazgeçtiğini açıklamasından sonra sayfasından şu mesajı yayınladı; "Ben söz versem dururum sözümde."

Ergen, aynı zamanda 'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyası için oluşturulan sayfasında da; "Soranlara cevabımız; Ali Ağaoğlu herhangi bir yardım yapmamıştır. Niyeti için teşekkür ederiz." mesajını yayınladı.
Hürriyet

arzuco

Daimi Üye
Tepki
311
bende Gülbene sinir olurum hiç sevemedim gitti. aynı Hadise'yi de öyle. Zaten konuşurken yada gülümserken dişlerini gösteren insanlar genelde samimiyetsizdirler. Şu kampanyanın altından da başka şeyler cıkacak diye bekliyorum bakalım oda inandırıcı değil

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar