![503953_detay.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fim.haberturk.com%2F2010%2F03%2F29%2F503953_detay.jpg&hash=fcbde53efca59173df021f57443f70e6)
Yeni albüm çıkaran Feridun Düzağaç, katıldığı bir radyo programında ilginç açıklamalar yapmış ve yıllar önce kendisinden ‘Alev Alev’ şarkısını isteyen Özcan Deniz’e şarkıyı vermediğini söylemişti. “Özcan şarkıyı okumuş olsaydı belki hatırı sayılır bir paramolurdu, ama şarkımı ondan dinlediğimde kusar hale gelebilirdim” diyen Düzağaç, ardından Gülben Ergen’e de laf atmış ve “Ben bir Bülent Ortaçgil şarkısını Gülben Ergen’den dinlediğimde kalbi kırılmış bir müzisyendim” şeklinde konuşmuştu.
Bu açıklamaya Özcan Deniz cevap vermezken, Gülben Ergen sessiz kalamadı. Bülent Ortaçgil’in ‘Bu Su Hiç Durmaz’ adlı şarkısını seslendiren Ergen, “Ben bu şarkıyı bir yıl önce okumuştum. Feridun Düzağaç neden şimdi böyle bir açıklama yapıyor? Duyduk duymadık demeyin Feridun Düzağaç’ın yeni albümü çıkmış! 10 Nisan’daki Bostancı’daki konserimde ‘Bu Su Hiç Durmaz’ı Feridun Düzağaç için okuyacağım” dedi.