"Gülse çok şımardı"

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
930296_detay.jpg

"Gülse çok şımardı"

Dünya yalan, bu sözler gerçek!

Hümeyra, Yalan Dünya'da senarist ve rol arkadaşı olan Gülse Birsel'i 'şımarmakla' suçladı Sonra Oku

Esin ÖVET / HT MAGAZİN

Yalan Dünya’dan gerçek haber! Usta sanatçı Hümeyra önceki gün Cihangir’de bir kafede dostuna dert yanarken rol arkadaşı ve aynı zamanda dizinin senaristi olan Gülse Birsel’i ‘şımarmakla’ suçlayıp açtı ağzını yumdu gözünü:

"SETTE HERKES PANİK HALİNDE"

“Artık dayanılacak gibi değil. Bu Gülse iyice şımarmaya başladı. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir çalışma sistemi yok. Sette büyük panik var, herkes koşturuyor. 100 sayfalık senaryo saat 23.00’te geliyor. Sabah saat 10.00’a set koyuyorlar. Okuman, anlaman lazım, notlar çıkarman lazım. Senaryoda bir kıyafet var, gece yarısı o bulunmaya çalışılmış. Eeee önceden haberleri yok...”

"SENARYODA CÜMLELER DÜŞÜK"
“Zaten cümleler düşük. Gülse gün geçtikçe şımarmaya başladı. Eskiden böyle değildi. Zaten ülke olarak gerginiz. Bir de sette çok ağır çalışıyoruz. Geçen ezber yapıyorum, bağıra bağıra konuşuyorlar ‘Aaaayyy’ diye bağırdım. Artık gerçekten bırakmak istiyorum; çok yoruldum. Böyle çalışma tarzı olmaz. Çalışma saatleri belli olan, senaryonun önceden geldiği işlerde olmak istiyorum...”

Habertürk

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
'Çok pişmanım'

fft18_mf4528405.Jpeg

Yalan Dünya dizisinde rol alan Hümeyra önceki gün Cihangir'de bir mekanda dostuna dert yanarken rol arkadaşı ve aynı zamanda dizinin senaristi olan Gülse Birsel'e 'şımarık' dediği iddia edilmişti

fft18_mf4528409.Jpeg

Çıkan haberlerin ardından çok üzüldüğünü belirten Hümeyra, ‘ Sabahtan bu yana perişanım. Bir sinir anında Gülse’yi çok yaraladım, özür dilemek istiyorum. Şikâyet ettim, çalıştığım en iyi set. Şartlarımız düzgün. Dört günde 100 sayfa çekmek zorunda olduğumuz için çok yoruluyorum.

fft18_mf4528408.Jpeg

Benim çalıştığım şartları en iyi set. Fakat 4 günde 100 sayfa oynamak zorunda olduğumuz için zorlanıyor ve yoruluyorum. Bu yıllardır düzelmiyor. Benim de ömrüm vefa etmeyecek herhalde düzeldiğini görmeye. Hiç istemediğim bir insanı kırdım bunun için perişanım.

fft18_mf4528407.Jpeg

100 sayfayı oynamak çok zor bir de onu yazmak var. Yaptığı işe son derece hayranım. Kariyerine başladığı günden bu yana başarılı olmuş biri için ‘şımarık’ demek biraz fazla.

fft18_mf4528406.Jpeg

Bu kelimeyi bu şekilde mi kullandım hatırlamıyorum. Benden çok onun başı ağrıyacak. Çok üzgünüm pişmanım bir mekânda arkadaşımla dertleştim. Özür diliyorum, özür diliyorum, özür diliyorum.’ açıklamasını yaptı.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.210
Neden öle bişey yaptıki önce ver veriştir sora özür dile :D
Ne güzel bizdemi öle yapsak :hihi:
İstemiyorsan çık ozaman bizde seni sevmedik :D
Zerrin gene gülistana sataşsın atarlı gülistaaaaaaaaaannn diye @nk83

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
Ben Çiğdem karakterini sevdim kız :D Zerrin herkese sataşsın ya o Vasfiye ile karşı karşıya geldi mi bitter bak ben kaçırmış olabilirim diyaloglar çok bomba olur:nazo:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.210
Ben hiç denk gelmedim vasfiyeyle zerrine :D
Çigdemle cok iyi anlasıyolar ama :gul:
Cigdem zerrini kaç kere bünyeminin yanında kurtardı :hihi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
O ikisinin sahnesi çok iyi olur ya Gülse Birsel'e enerji göndereyim ikisine sahne yazsın

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.210
:ko gönder senin auran geniş bacım :d hemen gider

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
:ko gönder senin auran geniş bacım :d hemen gider

Nurhayat'ın çeperi auralı diye başlayan diyalogu geldi aklıma :gul:

Neyse öyle bir sahne izlerseniz benden bilin gönderdim evrene mesajımı :cokkomik: (ay yanlış gidermiş dizi bitermiş o zamanda nk çarptı deyin )

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.210
nurhayatıda özledim ya :D eskiden daha iyiydi diyalogları :hihh:
Tamam bacım senden bilecem :D

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Hümeyra da patronuna bir laf etmiş. Sonra da o lafı geri almak için şekilden şekile girmiş. Sanki başka dizide iş yok

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.210
bende pek alakadar olamıyorum tv'le boş vaktimde buraya uçuyorum :öhööö:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar