Gülşen'in havası söndü

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
1379579798684.jpg

Gülşen'in havası söndü

İlk kez Harbiye Açıkhava'da sahne alacak olan Gülşen, şimdiden hayalkırıklığı yaşadı. Konsere ilgisizlik yüzünden; alışveriş siteleri biletleri yarı fiyatına satışa sundu!

Şarkılarıyla büyük beğeni kazanan Gülşen'in konser kabusu sürüyor. Son dönemde hemen hemen tüm konserlerinde sahneye geç çıkarak tepki çeken ünlü popçunun Harbiye Açıkhava konseri de şimdiden hayalkırıklığı yarattı.

Kariyerinde ilk kez Açıkhava sahnesine çıkacak olan Gülşen'in biletlerine ilgi yok denecek kadar azdı. Gülşen'in konser biletleri bunun üzerine internetteki alışveriş sitelerinden yarı fiyatına satışa sunuldu. 49.50 lira ve 41.25 liradan satılan biletleri de sadece 244 kişi aldı.
BİR TEK O TÜKENMEDİ!

Bu arada yine Açıkhava'da sahne alacak olan Sıla'nın yarın akşamki konser biletleri günler öncesinden tükendi. 5 Ekim'de Harbiye Açıkhava'da konser Demet Akalın'ın 200 liradan satışa sunulan protokol biletleri de şimdiden tükendi.
HAZIRLIK SÜRÜYOR

Gülşen, 22 Eylül'deki konseri için 30 kişilik bir ekiple çalışıyor. Konserinde 30 şarkı söyleyecek olan popçu, bir yandan da seyirciye 3 boyutlu video efektlerinden oluşan çok özel bir görsel şölen sunmayı hedefliyor.

Sabah

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.126
Albümü çok iyiydi aslında ama bende olsam bende bilet almazdım onun için
Bana erkek sanatçı gelsin :nazo:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Gec cikarak sahneye demek izleyicilerini sogutmus kendinden.
Benimde sevdigim biri degil, yani sarkilarini sevmiyorum. :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar