Gülsuyu Tonik

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri firması Ataman İlaç ve Kozmetik tarafından üretilen Şelale Gülsuyu Tonik, ciltte arındırıcı, ferahlatıcı ve canlandırıcı etki sağlıyor.

gulsuyu.jpg

Dünyanın ve Türkiye’nin en kaliteli gül çiçeği yapraklarının su buharı distilasyonu ile elde edilen ürün, kış aylarında soğuktan yıpranan cilde bakım yapıyor. Normal gülsularından gül esansı ya da yağı kullanılırken Şelale Gülsuyu Tonik’te ise gerçek gülsuyu distile edilerek kullanılıyor.

Eski çağlardan beri insanlığın şifa ve güzellik kaynağı olan gülün faydalarını sunan ürün, her cilt tipine uyum sağlıyor. Kuru ve hassas ciltlerin tüm ihtiyaçlarına da cevap veren Şelale Gülsuyu Tonik, cilt temizliğinde doğal tonik olarak kullanılabiliyor. Cildi besleyen ürün, cilt dokusunun gerginleşmesine ve sıkılaşmasına yardımcı oluyor. Kırışıklık oluşumuna karşı cildi koruyor.

Alıntıdır!

erciyes

Aktif Üye
Tepki
132
Ben bir dönem cilt bakımı kursunada gittim güzel olmak bayanların elinde ÇİRKİN KADIN YOKTUR BAKIMSIZ ZAMAN FUKARASI KADIN VARDIR
[COLO R="Black"]Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri firması Ataman İlaç ve Kozmetik tarafından üretilen Şelale Gülsuyu Tonik, ciltte arındırıcı, ferahlatıcı ve canlandırıcı etki sağlıyor.

gulsuyu.jpg

Dünyanın ve Türkiye’nin en kaliteli gül çiçeği yapraklarının su buharı distilasyonu ile elde edilen ürün, kış aylarında soğuktan yıpranan cilde bakım yapıyor. Normal gülsularından gül esansı ya da yağı kullanılırken Şelale Gülsuyu Tonik’te ise gerçek gülsuyu distile edilerek kullanılıyor.

Eski çağlardan beri insanlığın şifa ve güzellik kaynağı olan gülün faydalarını sunan ürün, her cilt tipine uyum sağlıyor. Kuru ve hassas ciltlerin tüm ihtiyaçlarına da cevap veren Şelale Gülsuyu Tonik, cilt temizliğinde doğal tonik olarak kullanılabiliyor. Cildi besleyen ürün, cilt dokusunun gerginleşmesine ve sıkılaşmasına yardımcı oluyor. Kırışıklık oluşumuna karşı cildi koruyor.

Alıntıdır!

G

guzelcem

Misafir
:hhhhhh:gülsuyunu cildime sık yaparım inanın sanki nur ve temiz bir cilde dönüyor:) emeğinize sağlık canısı.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
yzan gül suyunu buz kalıplarına döküyorum sonra onu akşamdan akşma yüzme eriyinceye kadar gezdiriyorum canlandırıyodum bi de yumuşacık yapıyoo

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ya bende deneyeceğim kızlar. Hepiniz baya memnunsunuz:hhhhhh:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Tamam canım en kısa zamanda alıp deneyeceğim:hhhhhh:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ama yazın yap kışın buzları yüzüne sürmek soğukta çekilmez yazın süper

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Ben gülsuyu aldım ve bir kaç gün kullandım sonra kozmetik ürünler satan bir mağazada çalışan ve cilt uzmanı olduğunu söyleyen bir bayan hassas ciltler için gül suyunun uygun olmadığını söyledi. Bunun üzerine bende kullanmayı bıraktım. :dusun:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben çok memnunum. Cildimi yumuşacık yapıyor :evet:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Geç bile kaldın şekerim :teytey:

G

guzelcem

Misafir
gül suyuyla cildinize sürün pijamalarınızın üstüne serpin yatağınıza girin inanın çok huzurlu uyursunuz noröloji ana bilim dalı başkanı ve prof. hastalarına bu sistemi uyguladıklarını ve olumlu cevap aldıklarını söyledi ben yaparım çok huzurlu uyuyorum gül suyu hayırlıdır.

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bim'de başka bir marka vardı canım. Ama sonuçta %100 doğal olması lazım. Benimki çok ekşi kokuyor mesela:D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar