_emos_
Daimi Üye
:zonk:
* Eskiden Pazar Kahvaltılarım gibiydin en sevdiğimdin.. Şimdi Pazartesi Sabahlarım gibisin en nefret ettiğim...
*Ben papatya evresini geçeli çok oldu.
Gelmeyeceğini anladığımdan beri , saçlarımı yoluyorum.
Sevmiyor işte ! Sevmiyor diye...:zonk:
* Mahşeribekliyorum. Söyleyecek çok sözüm var orda. Sen sıratta yürürken
ayağına ben takılacağım ve düşeceksin susmalarımın ortasına. Yanacaksın
yalanların kadar. İhanetin kadar acı çekeceksin. Sakın sorma bu yüreğe
ne kadar acım dokunmuş olabilir ki diye. Sen anlamazsın. Sadece bekle diyorum. Susuşlarımın ardında bir CEHENNEM saklıyorum!
*
* ''Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansına nail olmadı kimileri.. Hep ODUN kaldı..!''Geppetto Değilim Her Odunu Adam Edeyim!!
*Tabii canımmmm "Bekle! Dönerim sana." En son anneme inanmıştım, "Gel dövmiycem" dediğinde bana.:1:
*Külkedisi ne yapsın, onu sadece ayakkabı numarasından tanıyan bir salağı...:deli:
* Taştan Bir plak olsam.. Zeki Müren çalsam.. Bozulsam.. Aynı yerde takılsam.. Hep tekrarlasam..
''ELBET BIRGÜN BULUŞACAĞIZ'' !!!:dertli:
* ben senin "devletin" olsam ,sen benim "memurum" ! sırtını bana dayasan
* Eskiden Pazar Kahvaltılarım gibiydin en sevdiğimdin.. Şimdi Pazartesi Sabahlarım gibisin en nefret ettiğim...
*Ben papatya evresini geçeli çok oldu.
Gelmeyeceğini anladığımdan beri , saçlarımı yoluyorum.
Sevmiyor işte ! Sevmiyor diye...:zonk:
* Mahşeribekliyorum. Söyleyecek çok sözüm var orda. Sen sıratta yürürken
ayağına ben takılacağım ve düşeceksin susmalarımın ortasına. Yanacaksın
yalanların kadar. İhanetin kadar acı çekeceksin. Sakın sorma bu yüreğe
ne kadar acım dokunmuş olabilir ki diye. Sen anlamazsın. Sadece bekle diyorum. Susuşlarımın ardında bir CEHENNEM saklıyorum!
*
* ''Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansına nail olmadı kimileri.. Hep ODUN kaldı..!''Geppetto Değilim Her Odunu Adam Edeyim!!
*Tabii canımmmm "Bekle! Dönerim sana." En son anneme inanmıştım, "Gel dövmiycem" dediğinde bana.:1:
*Külkedisi ne yapsın, onu sadece ayakkabı numarasından tanıyan bir salağı...:deli:
* Taştan Bir plak olsam.. Zeki Müren çalsam.. Bozulsam.. Aynı yerde takılsam.. Hep tekrarlasam..
''ELBET BIRGÜN BULUŞACAĞIZ'' !!!:dertli:
* ben senin "devletin" olsam ,sen benim "memurum" ! sırtını bana dayasan