Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bnmki sınırlı zaten okul zamanı belli olmz ama genellikle pek geçemem ama tatillerde geçerim ama o zamnda dışarda olurum ya aman karışık dava ama yinede zamn verem 4-5 saat
Malum bende iki çocuk var onlar derslerini bitirince, ikisininde az da olsa oyun oynamalarına izin veriyorum.Eşimde vardiyalı çalıştığı için evde olduğu haftalarda hiç bilgisayarı ele geçiremiyorum fırsat bulursam gece yarısından sonra oturabiliyorum genelde 1 yada 2 saat vakit ayırabiliyorum.
degisiyor, takildimmi cok takiliyorum, takilmadimmida hic girmiyorum
ama uyusturuyor insani , hic iyi birsey degil, sevdiklerimden uzak oldugum icin can sikintisindan cok takiliyorum bazen, annemle konusuyoruz camdan bana msj atiyor, ' yavrum neti ac!!! ' kusum benim o yaaaaaaaa
ay ne güzel hepinizin geçerli bir nedeni var ''EŞLERİNİZ'' ühüüü :aglayan: bizim öyle bi nedenimiz yok ne yolumuz var ne yoldaşımız bütün gün oturuyoz işte başında
ay ne güzel hepinizin geçerli bir nedeni var ''EŞLERİNİZ'' ühüüü :aglayan: bizim öyle bi nedenimiz yok ne yolumuz var ne yoldaşımız bütün gün oturuyoz işte başında
olur olurrrr herseyin zamani gelicek, sen bu bekar gunlerinin tadini cikart cnm...
bekarlik sultanlik ozliceksin bu gunlerini cokkk......; ben ozluyorum mesela...