Gündeş'in evliliği sallantıda mı?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065

Gündeş'in evliliği sallantıda mı?

Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab ayrılıyor mu? İddialara göre, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanmak isteyen şarkıcı, İbrahim Tatlıses'e, 'Reza bana çok kötü davranıyor' diye dert yandı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ve Azeri işadamı eşi Reza Zarrab'ın evliliğinin sallantıda olduğu iddia edildi. Henüz 8 aydır evli olan çiftin şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve Gündeş'in yakın çevresine Zarrab'la ilgili dert yandığı öğrenildi. Zarrab'ın Gündeş'e aldığı pahalı hediyelerle gündeme gelen çiftin, evlerinde sık sık tartıştığı ve aralarının çok kötü olduğu belirtildi. İddialara göre, geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'e içini döken ünlü yıldız, 'Reza bana çok kötü davranıyor, boşanmaya karar verdim' diyerek, evliliğinin bitme noktasında olduğunu belirtti.

GÜNEL KRİZİNİ ATLATMIŞLARDI
Ünlü çift, Zarrab'ın eski sevgilisi şarkıcı Günel'in, 'Reza bana Ebru'nun yanındayken aşk mesajları yolladı. Ebru'nun onun için 3-5 günlük bir heves olduğunu söyledi' şeklindeki sözleri üzerine zor günler geçirmişti. Ebru Gündeş, kendisinden 10 yaş küçük olan Zarrab'la bir yıl flört ettikten sonra, geçtiğimiz şubat ayında aile arasında düzenlenen seda bir törenle dünya evine girmişti.

S

Selamun Aleyküm

Misafir
sanat dünyasında kimin eli kimin cebinde belli değil, heran herşey olabilir ve meyilide mevcut.
yarın boşansalar ve ertesi gün başkalarıyla evlenseler hiç şaşırmam

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
aman boşansa ne olcak adamda para bol alır nafakasını oturur yer:kptmya: çokta önemli değilidr çabuk unuturlar hevezlerini aldılar nasıl olsa

ünzile

Aktif Üye
Tepki
161
hiç şaşırmadım.uzun bi süre devam etseydi evlilikleri o zman şaşırırdım işte:)Rabbim cümlemizi hidayete erdirsin yanlışa düşürmesin en diyim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar