Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günlük hayatta bir bayanın giyim tarzında görmeye dayanamadığınız görüntüler hangiler
streçe sarılmıs tavuk gibi dar giyinen kilolu bayanlar.
kendine çok büyük olan veya hiç olmayan saçma sapan elbise giyen zayıf kadınlar.
Bulunduğu topluma göre aykırı giyinenler.
vs vs :eller:
Bende topukluya alışkın değilken16 17 yaş kızların 12 13 cm topuklu iyip ayakları bi sağa bi sola yalpalanmasına rağmen hava atmasına deli oluyorum :deli:
Özenmiştir giymiştir diyip geçiyorum ama fazla kilolu bayanların ısrarla tayt , düşük bel pantolon giyme sevdaları görünüşlerini daha kötü yapıyor.
Bir de kalın kollu bayanlara askılı giysiler hiç yakışmıyor , güreşe hazırlanan pehlivan havası veriyor adeta. :korkak:
kilolu bayanların tayt ve mini etek giymelerine uyuz oluyorum bi de kapalı kızların daracık kot daracık kısa badi bi karış topuklu ve bol makyajlı görüntülerine uyuz oluyorum
ben kim ne giyerse giysinlerdenim tabi yeri önemli yas evine uymalı_düğün dernege uymalı tek gıcık oldugum giydigi kıyafeti çekiştirip durulması mini giyer habire çekeler dekolte giyer çekiştirir giymee heyyyyy ozaman yada bırak relaxxxx